Druga Dimenzija ima novi singl!!

Uskoro ćemo ga moći poslušati u eteru Radija Križevci pa obavezno budite uz nas.

“Druga dimenzija”, mladi sastav na hrvatskoj glazbenoj sceni uskoro izbacuje svoj drugi singl, bend koji svojom pojavom, imidžom i repertoarom mami osmijeh na lica svih obožavatelja.
Budući da se razlikuju po načinu rada od drugih bendova, stvarno jesu “Druga Dimenzija”.
Grupa “Druga Dimenzija” nakon odličnog singla „Još ti čuvam leđa“, odlučila je krenuti na drugi singl koji izlazi uskoro, a zove se „Ti i ja“. Pjesmu je napisao Danijel Acić, dugogodišnji prijatelj i kolega grupe, također multiinstrumentalist.

„Pjesma je ljubavnog tipa, radi se o nesretnoj ljubavi i općenito o svim ljubavima koje nesretno završe, ali svejedno u nama ostave nekakav neizbrisiv trag kojeg se ne možemo tako lako riješiti. Na pjesmi smo radili oko 2,5mj. Producirao ju je kao i prošlu pjesmu, naš sjajni i također multiinstrumentalist i producent Luka Kovačić. Pjesmu smo snimili u Vito Music studiju u Velikoj Gorici. Još nećemo otkrivati detalje o premjeri, to ćemo naknadno obavijestiti naše slušatelje. Pjesma je stajala u ladici našeg tekstopisca oko 2 mjeseca, a krenuli smo raditi na njoj i počeli smo tražiti ideje zajedno s producentom, kako je pjesma neka rock balada mi smo ju malo modernizirali raznim efektima. Spot je radio Saša Filipin iz Cinema production!
Ne zamaramo se hoće li ova pjesma biti veći hit od proteklog , ako će biti, mi ćemo naravno biti jako sretni. Mi smo jako zadovoljni s našim prvim singlom, tako da nam ne predstavlja neko veliko opterećenje hoće li biti veći hit ili neće. Bit ćemo jako sretni ako ljudi prepoznaju karizmu u pjesmi i ako će je znati pjevati na našim nastupima. Pjesma koju sad snimamo mi je jako draga i svi smo jako vezani uz tu pjesmu, nadamo se najboljem rezultatu. Uvijek težimo boljemu pa se malo i nadamo dobrom angažmanu i dobroj popraćenosti. O detaljima singla nećemo pričati previše, neka bude iznenađenje”- ispričao je Štefan Đurković iz Druge Dimenzije za Radio Križevci!

Kratki intervju s ekipom Druge Dimenzije moći ćete poslušati sljedeći tjedan u eteru Radija Križevci, a zapratiti ih možete na Instagramu pod imenom druga.dimenzija, te na Facebooku.(š.v)

Foto by: Druga Dimenzija