Prvenstveni susret 1. Hrvatske rukometne lige sjever

RK KTC i RK Maksimir Pastela

Danas se u dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca odigrao prvenstveni susret 1. Hrvatske rukometne lige sjever između domaćina RK KTC i RK Maksimir Pastela.

Od samog početka u utakmicu su bolje ušli gosti, zabijali su golove i igrali solidnu obranu, a u prilog je gostima išla i činjenicama da su naši rukometaši u utakmicu ušli poprilično loše, profulavši nekoliko zicera u tijeku prvog poluvremena koje je zbog svega navedenoga završilo rezultatom pogodnim za goste 9-13.
U drugom poluvremenu RK KTC ušao je u korak s igrom gostiju i smanjio razliku u rezultatu, ali i dalje problem predstavlja zabijanje golova – lopta ne želi u protivničku mrežu koju je golman Maksimir Pastele odlično čuvao.

Kroz čitavo drugo poluvrijeme rezultat je bio 2-3 gola prednosti za rukometaše Maksimira Pastele i naši momci, uz sav trud koji ulagali, nisu mogli povratiti rezultat koji se, kako je utakmica išla kraju, samo povećavao. Kraj utakmice bio je obilježen s nekoliko ružnih startova prema domaćim igračima, ali, nasreću, nije bilo ozlijeđenih.
Konačan rezultat utakmice 24-29 bio je nepovoljan za domaće rukometaše, ali moramo iskreno priznati da je protivnik odigrao bolju utakmicu i pobjedu zaslužio.(M.M)