Vrlo dobar nastup rukometašica na državnom prvenstvu!

Od 24. do 27. travnja u Poreču je održana završnica državnog prvenstva u Poreču za rukometašice godišta 2006./2007. Trenerica Marjana Fržović sigurnom je rukom čitave sezone vodila djevojčice prema završnici prvenstva gdje su djevojčice ostavile vrlo dobar utisak i zauzele deveto mjesto turnira.
Utakmica osmine finala protiv ŽRK Podravka bila je centralna utakmica turnira za naše rukometašice. Djevojčice su utakmici pristupile vrlo ozbiljno i tijekom čitavog susreta vodile i ostavljale srce na terenu, iako se jedna od glavnih igračica naše ekipe Franka Migač Ištvanović ozlijedila.na prethodnoj utakmici. Prilikom rezultata 14-12 za ŽRK Radnik Križevci pred kraj utakmice, uslijedila je dvojbena sudačka odluka koja je podrazumijevala isključenje jedne od naših rukometašica, a za njom je uslijedilo još jedno isključenje na našoj strani. Tu su naše djevojke pale u igri i moralu, te su Podravkašice uspjele preokrenuti rezultat i pobijediti rezultatom 16-14.
Djevojčice ŽRK Radnik Križevci ostvarile su na turniru 5 pobjeda i samo dva poraza i osvojile 9. mjesto turnira dok su, primjerice, Podravkašice osvojile 5. mjesto sa 5 pobjeda i 3 poraza.  Za deveto mjesto naše su rukometašice pobijedile ŽRK Seniu iz Senja rezultatom 17-12. Za ŽRK Radnik Križevci nastupile su: Vanessa Pukec, Lana Hrg, Lea Lovreković, Karla Pičak, Lucija Filipović, Hana Horvat, Iva Stručić, Hana Fržović, Franka Migač Ištvanović, Lana Grdić, Dora Lovreković, Ema Horvat, Dora Doskočil. Trenerica: Marjana Fržović.