Memorijalni turnir Igor Malek

U subotu 27.04.2019. godine KK “Tigar” Sisak po osmi put organizirao je Memorijalni turnir u spomen na svog tragično preminulog trenera i prijatelja, Igora Maleka.

Natjecanje je posjetilo 36 klubova s tristotinjak natjecatelja, a prijatelji iz Slovenije ovom prijateljskom natjecanju dali su međunarodni karakter.
Sportska dvorana Brezovica u subotu odjekivala je dječjim smijehom, uzvicima, udarcima pa čak malo i suzama. Naši Tigrići dominirali su turnirom jer su ovaj put mnogi i po prvi puta probili led na tatamiju, a oni malo hrabriji okušali su se na domaćem terenu i u višim kategorijama.

Iva Katalenac osvojila je zlatno odličje u kategoriji mlađe kadetkinje do 50 kg i brončano odličje u kategoriji učenice iznad 44 kg.
Filip Komarica osvojio je brončano odličje u kategoriji učenici do 30 kg i brončano odličje u kategoriji mlađi kadeti do 36 kg.
Larisa Lugomer osvojila je izvrsno brončano odličje u kategoriji mlađe kadetkinje do 50 kg i brončano odličje u kategoriji kadetkinje do 54 kg.
Karlo Habjanović osvojio je brončano odličje u kategoriji mlađi učenici kate i brončano odličje u kategoriji mlađi učenici do 30 kg.
Treneri: Mario Ban i Goran Habjanović
Čestitke našim karatisticama ,karatistima i trenerima!


Foto: Karate Klub KTC Križevci