Opet sjajni – križevački atletičari!

Jučer je u Zagrebu u organizaciji AK Agram održano Prvenstvo Hrvatske u štafetama na kojemu su nastupili altletičari AK Križevci pod vodstvom trenera Drage Palčića koji u zadnje vrijeme gdje god da se pojavi, izaziva divljenje svojim predanim radom i izvrsnim atletičarima.
U utrci mješovitih štafeta 2 x 2 x 400 metara, po prvi puta održanoj u Hrvatskoj, nastupili su izvrsni Križevčani Neven Krulić i Veronika Drljačić. Iako su trčali sjajno i sve je izgledalo kao da će odnijeti pobjedu, našoj Veroniki je ispala štafeta što je rezultiralo diskvalifikacijom našeg dvojca po završetku utrke. Natjecatelji nisu mogli sakriti suze, ali ništa zato – nastupili su u povijesnoj utrci po prvi puta, a tako im je malo godina.  Muška štafeta AK Križevci ostvarila je izvrstan rezultat osvojivši drugo mjesto u sastavu Rudolf Kralj, Maks Brčić, Tvrtko Palijan i Ognjen Mergon. Posebno je poticajan podatak da su klupski rekord momci poboljšali za čak 10 sekundi što je dokaz predanog rada trenera i samih atletičara.

Za još jedan sjajan rezultat pobrinuli su se Neven Krulić, Dominik Hunjak i sestre Šimunčić, Ida i Ela. U utrci mješovitih postava 4 puta 400 metara osvojili su naši natjecatelji odlično treće mjesto.
Čestitke svim atletičarima i njihovom treneru Dragi! (izvor foto: Drago Palčić AK Križevci)