Grad obnovio parkiralište kod knjižnice!

Obnovljeno parkiralište kod križevačke Gradske knjižnice “Franjo Marković”


Parkiralište kod križevačke Gradske knjižnice “Franjo Marković”, o čijem smo lošem stanju na ovom portalu pisali prije tri tjedna, napokon je obnovljeno i uređeno od strane Grada Križevaca i nadležnih javnih službi. Prije nekoliko dana, na parkiralištu i pristupnom putu sanirane su rupe i druga površinska oštećena.

Mnogim vozačima i pješacima, posebice roditeljima s djecom i starijim osobama, probleme više tako neće praviti brojna i velika blatnjava udubljenja .

– Bilo je i vrijeme da se to parkiralište popravi. Ja tu često vodim dijete u igraonicu i parkiram auto. Najgore je bilo poslije kiše, kada si morao paziti na svaku grabu i kad bi se i moje i druga djeca i njihovi roditelji zaprljali od toga smrdljivog blata i vode. Teško je bilo i starijim osobama koje su koristile parkiralište. Sada je dobro i nadam se da će se parkiralište u budućnosti redovito održavati. Zahvaljujem se Gradu Križevcima za obnovu parkinga, a prije svega portalu Radio Križevci koji je o problemu parkirališta prvi pisao. – rekla je Marija iz Križevaca. (zv)