Malo križevačko spravišče

Na glavnoj pozornici na Strossmayerovom trgu održano je u petak petnaesto Malo križevačko spravišče. Na početku programa, zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško svečano je uručio ključeve grada dječjem gradonačelniku Tinu Tepešu, koji je zahvalio na ukazanoj časti i svim okupljenima zaželio dobru zabavu na Spravišču.

Zatim su slijedili dječji igrokazi i plesovi predstavnika različitih škola, vrtića i skupina. Nastupale su Križevačke mažoretkinje, polaznici dječjeg vrtića “Zraka sunca”, polaznici igraonice općinske knjižnice Sidonije Rubido Erdody iz Gornje RIjeke, štićenici Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci, polaznici dječjih vrtića “Čarobna šuma”, “Sveti Josip” i Dječjeg vrtića Križevci, učenici osnovnih škola Sveti Petar Orehovec, Ljudevit Modec, Vladimir Nazor i Kalnik, te na kraju polaznici Plesnog centra Ritam.

Po završetku Malog križevačkog spravišča svim sudionicima dodijeljena su priznanja za trud i sudjelovanje, a voditelji su najavili ponovno druženje dogodine. (V.B)