Održana tiskovna konferencija povodom moto utrke ”Nagrada Križevaca 2019”

Danas, 17. lipnja održana je tiskovna konferencija povodom moto utrke ”Nagrada Križevaca 2019”. Pozdravnim riječima obratio se predsjednik AMK i MK Križevci Dragutin Srečec i zahvalio djelatnicima AMK Križevci.

Zatim se obratio gospodin Stjepan Peršin, tajnik AMK Križevci i zahvalio se prisutnima, najavio novu klasu 300 i kazao da nema spajanja klasa jer su popunjene. Zahvalio se PP Križevci, a također je spomenuo pokrovitelje ovogodišnje utrke: Hrvatski Sabor, Koprivničko-križevačka županija i Grad Križevci, organizatori su AMK i MK Križevci. Pozvao je ljubitelje moto sportova da dođu na moto utrku.

Dražen Kemenović direktor odbora za discipline brzinci pozdravio je prisutne i najavio vozače po klasama.

Zatim je Denis Petric poželio svima dobru zabavu i poručio da neka bolji pobjedi. Vilim Babić predstavio je svoje kolege i zaželio svima dobru utrku i dobru borbu.

Gospodin Andrija Rončević govorio je o old timer klasi i vozačima te naglasio jako dobru popunjenost iste.

Tomislav Bartolec poželio je svima dobru zabavu na ovogodišnjoj utakmici. Zatim je Robert Rončević izrazio zadovoljstvo zbog održavanja utrke i njegovog povratka i poželio lijepo vrijeme i uspjeh svim natjecateljima a i publici.

Andrija Vuković zaželio je svima sreću te da sve prođe u najboljem redu i bez padova i ozljeda.

Na kraju je Stjepan Peršin rekao da tehnički dio i verifikacija počinje u subotu 22. lipnja te da u nedjelju 23. lipnja počinje svečanost otvaranja a zatim i utrke po klasama. Proglašenje i završetak utrke očekuje se u 19 sati. (hs)