Taekwondo – LJETNI JASTREB LIMAČ KUP 2019.

U sportskom centru Oranice održan je ljetni Jastreb limač kup 2019 za uzrast vrtićanaca, malih školaraca i mlađih kadeta.

Taekwondo klub Radnik nastupio je u svim disciplinama te osvojio 7 medalja. Posebnost ovog turnira što je održan na otvorenom prostoru sportskog centra uz sponzorstvo Mc Donaldsa te su svi mogli uživati u toj ljepoj predstavi za djecu uz odličnu organizaciju cijelog događaja TKD kluba Jastreb.

Rezultati TKD kluba RADNIK Križevci: naš najmlađi član kluba u uzrastu vrtićanaca RENE JANDROKOVIĆ osvojio je 1 mjesto,u uzrastima mlađih kadeta MARKO MEĐERAL 2. mjesto, MIHAEL NIKOLIĆ 2 mjesto, LUKA BREZOVEC 3 mjesto, PETRA ŠOŠTARIĆ 3 mjesto, ERIK RASONJA 3 mjesto te u uzrastu malih školaraca naša najmanja ali i najhrabrija EVA POLIMAC MARTIĆ osvojila je 3 mjesto. Po programu TKD kluba Radnik u razdoblju između 12 i 14.lipnja održati će se ispit za učenička zvanja, na pravo ispita ima 80 naših članova. Kraj prvog dijela sezone završava sa državnim prvenstvom Hrvatske za kadete i juniore koji će se održati 15-16 lipnja u Splitu. (Foto: TKD Radnik)