Taj divan zoološki park!

Ne znate kamo za vikend? Mi vam preporučujemo da posjetite zoološki vrt u Zagrebu.
Za samo sat vremena vožnje od Križevaca nalazi se predivan park Maksimir i zoo vrt Maksimir. Idealan za šetnju, vožnju biciklom, odmor, igru ili nešto drugo.
Kada uđete u sami park Maksimir, odmah će vas oduševiti samo ljepota prirode, drveće i hladovina, mir i tišina, cvrkut ptica i klupe koje zovu da se malo odmorite. Šetnjom kroz park dolazi se do samog zoološkog parka koji već na samom ulazu nudi pogled na zanimljive životinje. Labudove, pelikane, price s crvenim perjem. Lagana šetnja zoo parkom po hladovini, iza svakog zavoja nudi pogled na neke nove i uzbudljive životinje koje vas očaraju i navedu da uživate u pogledu na njih.
Možete se lijepo opustiti i uživati, sjesti na klupu, odmoriti noge, popiti koje piće, pojesti sladoled, uživati u smijehu dječice koja se igraju na igralištu, uživati u pogledu na svakakve životinje(zmije, krokodile, lavove, majmune, zebre i ostale životinjice. Nećemo vam sve otkriti… Najbolje je da sami odete u zoo vrt u Zagreb i sami pogledajte te predivne životinje i uživajte u njima.
(Tekst: Sandra Benčak)