Veliki uspjesi NK Viktorije

Prošlog vikenda, u subotu i nedjelju, igrači NK Viktorije bili su izuzetno sportski i društveno aktivni. I dok su u nedjelju tako upisali još jednu u nizu značajnu pobjedu u utakmici protiv NK Fugaplast iz Gole, u subotu, dan ranije, izveli su i jednu zapaženu radnu akciju.

Radnom akcijom vojakovački nogometaši, poznati po raznovrsnom aktivizmu, nastavili su radove na izgradnji novog parkirališta u neposrednoj blizini svoga igrališta. Ovoga puta izvršeni su iskopi i betoniranje te postavljanje betonskih odvodnih cijevi na jednom parkirališnom ulazu. Vrijedni igrači Viktorije, kluba koji ima dugu i bogatu sportsku povijest, kako najavljuju, osim izgradnje parkirališta, iduće godine namjeravaju ostvariti i još jedan značajan projekt.

– Svi su aktivni i složni, što je najbitnije. Volimo nogomet i ove godine dobro igramo te postižemo izvanredne rezultate. U većinu ovogodišnjih utakmica, moram priznati, baš smo briljirali i postigli najveće moguće uspjehe. Sadašnja talentirana i iskusna ekipa, vjerujem da se ubraja među one bolje u povijesti samog kluba. Ponosan sam na svoje suigrače, upravu, trenera i sve ljude koji nas redovito prate i podržavaju. Osim nogometa, gostovanja na brojnim utakmicama te veselom druženju, naravno, aktivni smo i u drugim stvarima. Dokaz tome je i prošla radna akcija na novom parkiralištu, ali i pripreme za izgradnju pomoćnog igrališta iduće godine. Nadamo se da ćemo u svemu tome uspjeti. – rekao je Miladin Vitanović, igrač NK Viktorije. (zv)