AMK Križevci- Završno druženje povodom Velike moto utrke Grada Križevaca

Danas je u prostorijama AMK Križevci održano završno druženje povodom Velike moto utrke Grada Križevaca koja je, kao i svake godine, kao glavne zvijezde lansirala vozače MK Križevci koji su ponovno bili najbolji klub u svome gradu.

Završno druženje svojim su prisustvom počastili mnogi uvaženi gosti – gradonačelnik Grada Križevaca Mario Rajn, ravnatelj OŠ Ljudevita Modeca Dražen Bokan, Mladen Klasić u ime Zajednice sportskih udruga Križevci, Valent Furmeg, nekadašnji zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Križevci, vozači i članovi MK i AMK Križevci.
Na početku druženja prisutnima se obratio gospodin Drago Srečec, predsjednik AMK Križevci, zahvalivši u prvom redu svim sponzorima i onima koji su nastojali i radili na tome da ovogodišnju utrku učine što sigurnijom jer ipak je najvažnije da se što manji mogući broj ljudi ozlijedi. Srečec je apelirao na sve stručnjake koji imaju prijedloge za još uspješniju utrku sljedeće godine, da se slobodno jave s istima. Detaljnu analizu utrke izložio je tajnik AMK Križevci i predsjednik Hrvatskog motociklističkog saveza Stjepan Peršin koji nije mogao sakriti oduševljenje postignućem križevačkog moto kluba.
Kratko se prisutnima obratio i gradonačelnik Mario Rajn koji je posebno zadovoljstvo izrazio ovogodišnjom posjećenošću utrke i interesom građana za istu, usprkos lošem vremenu.
Kako je večerašnje druženje prvenstveno osmišljeno da bude zabavnog karaktera, domaćini nisu puno dužili te su nakon uvodnih riječi pozvali sve prisutne na večeru u jednoj od hala AMK Križevci. Uz odličan meni glavnog kuhara gospodina Marijana Orešnika, poznatog križevačkog ugostitelja, cijelo se društvo fino najelo i odlično zabavilo.(M.M)