NEVRIJEME U NAŠEM KRAJU: Zagorska ulica bila poplavljena, zabilježeni olujni udari vjetra i tuča!

Prema najavama mnogih, kako hrvatskih, tako i poznatih europskih meteoroloških servisa, naš kraj pogodilo je nevrijeme praćeno obilnom kišom, pljuskovima s grmljavinom, tučom te olujnim udarima vjetra. Problema je bilo na čitavom području Koprivničko-križevačke županije, posebice s velikim količinama kiše u kratkom vremenu.

Tako se u Jagnjedovcu, selu južno od Koprivnice, izlio potok koji je poplavio i uništio mnoge vrtove i usjeve, a sve to uzrokovano je izrazito jakim pljuskom i udarima vjetra.

Problema s kišom bilo je i u Križevcima, posebice u Zagorskoj ulici. Gotovo cijelom cestom kroz tu ulicu voda je stvarala probleme, pa je promet tom ulicom bio otežan. Voda se povukla nedugo nakon prestanka oborina.

Prema informacijama dostupnim na stranici HR Vrijeme, na području Križevaca bilo je i tuče, ponegdje i krupnije, a problem je stvarao i vjetar, koji je na udare dosezao i 70 km/h.

Narednih dana očekuje se nešto svježije vrijeme, a temperature bi sredinom mjeseca mogle pasti i ispod prosjeka. Očekuju se svježa jutra, u unutrašnjosti bi temperature mjestimice mogle biti i oko 10°C.