Pozivamo vas na VINILIJU 6

Koprivnički sajam gramofonskih ploča i CD-ova
Subota, 6. srpnja 2019. od 9-15 sati, Martinovka, Ivana Generalića 3, Koprivnica

»Ou, ou, o, ljeto nam se vratilo… Svi šareno su odjeveni, lagani i prozračni…«, pjevali su 80-ih Animatori, a s ovim ljetom, šarenom odjećom i Šarenim dućanom stiže i nova, ljetna Vinilija!

Još jedan, šesti po redu, koprivnički sajam gramofonskih ploča, CD-ova i kazeta, ovaj put uz Fest Jazza koji počinje dva dana prije! Dobrodošli na Fest Jazza i jazzy Viniliju!
Interes za ploče i dalje ne jenjava, ni u svijetu ni kod nas, dapače – “Bogu hvala”, kako voli reći naš istaknuti ministar, a još više fala pločoljupcima! Uz kupce i znatiželjnike, posebno pozdravljamo drage prijatelje, izlagače, koji će, osim iz Koprivnice, doći iz Bjelovara, Čakovca, Varaždina, Virovitice,
Ferdinandovca, Križevaca, Zagreba…
Dodatni motiv za dolazak zasigurno će biti poseban gost sajma: JANI KOVAČIČ, legendarni slovenski kantautor, kojeg smo već ugostili u Koprivnici – stariji će se prisjetiti, prije trideset i nešto
godina u Omladinskom domu. Bit će lijepo ponovno se podružiti s Janijem i prisjetiti se znanih pjesama kao što su Žare lepotec ili Jest grem gor na Škoflco… Dobrodošao Jani, dobrodošli džezeri, džezisti i džezmeni, kako sve ne zovu ljubitelje i svirače jazza, a naravno i rokeri i svi ljubitelji glazbe da zajedno uveličamo ovu svetkovinu gramofonske ploče!


Vidimo se u Martinovki, Ivana Generalića 3, u subotu 6. srpnja od 9-15 sati!