Ovog vikenda Robin na Renesansnom festivalu u Koprivnici

Iz Robina poručuju:

Robin vas i ove godine očekuje na koprivničkim gradskim bedemima! Iako nam je prošle godine kiša pomrsila planove, ove godine vraćamo se i sa dodatnim sadržajem!

Očekuje vas Srednjovjekovni streličarski turnir koji će se održati u nedjelju 25. kolovoza! Od 10:00 – 11:00 turnir kreće s natjecanjem za djecu, a od 11:00 – 13:00 na rasporedu je seniorski srednjovjekovni streličarski turnir u muškoj i ženskoj kategoriji. Natjecanje će otvoriti ni manje ni više nego Robin Hood, a organizira ga Drago Mlinar (Dragolas Archery) kod kojeg se možete i prijaviti za sudjelovanje. Turnir se održava za djecu i za odrasle, dok je turnir za odrasle podijeljen na muški i ženski. Tri najbolja u svakoj kategoriji bit će nagrađena s Robin poklon paketima i proizvodima naših partnera (Podravka, Vinarija Kostanjevec, Kudelić).

Ono što je novo i zbog čega smo izuzetno sretni jest to što smo dobili priliku pričuvati krčmu Zmajin brlog te smo na istom mjestu postavili Robinovu jazbinu.

Osim što ćete tijekom većeg dijela vikenda u Robinovoj jazbini moći uživati u hladu te s tog platoa pratiti Robin srednjovjekovni streličarski turnir, moći ćete se osvježiti i probati Robinovu strelu, Robinovu strelicu i Robinovu kobasu poslužene u pecivima Robin pekare ili uz kruh s koprivom.

Svaki dan Renesansim festivalom će šetati Robin Hood. Robin nam je javio da je orobio zločeste vlasteline te će svima koji se fotkaju s njim dati dio svog plijena.

Stoga svakako zatražite novčić od Robina jer osim velike sentimentalne vrijednosti, dio novčića najsretnijima će donijeti Robin poklon pakete naših partnera. Na dan zatvaranja festivala na Facebook fan stranici Robin trgovina objavit ćemo tko su dobitnici vrijednih nagrada.

Družimo se ovog vikenda na koprivničkim bedemima. Čeka vas Robin!

Foto: Robin