U petak zatvaranje 2. Robin ljetnog kina na Nemčiću!

Došlo je vrijeme da se oprostimo i od ovogodišnjeg Robin ljetnog kina u Križevcima…

Nakon predivnog i dugog ljeta 2019. na Nemčiću, dolazi vrijeme da se pogleda i posljednja ovogodišnja projekcija!

U petak, 30.08. nam na Nemčić dolaze Bradley Cooper i Lady Gaga u Oscarom nagrađenom filmu “Zvijezda je rođena” i održavaju svoj „koncert“ za kraj ljeta u Križevcima!

U filmu Zvijezda je rođena (A Star is Born), Cooper glumi iskusnog glazbenika Jacksona Mainea, koji otkriva i zaljubljuje se u umjetnicu Ally (Gaga). Ona upravo odlučuje odustati od svog sna da bude pjevačica…ali Jack je uspije odgovoriti od toga. Međutim, iako je Allyna karijera na usponu, njihov odnos se krene raspadati, dok se Jack pokušava boriti s vlastitim demonima.
Moram priznati da nikada nisam gledala starije verzije ‘A Star is Born’, međutim odlučila sam se pogledati ovu modernu verziju s Lady Gaga i Bradley Cooperom koju su stvorili te pokazali odličnu kemiju na filmu. Ovaj film je bio pravi užitak za gledati, dok je izvlačio emocije iz gledatelja i uvlačio vam se pod kožu, od ljubavi između dvoje glavnih likova, do boli kombinirane sa slavom i tugom, napravili su od ovog drama mjuzikla pravi užitak za gledanje. Nećemo vam dalje otkrivati, dođite u petak na uživanciju u posljednjoj ovogodišnjoj projekciji na Nemčiću.

Samo zatvaranje Robin ljetnog kina otvara se u 19:00 sati, dok će film početi od 20:30.

Kao predgrupa filmu nastupa mlada „Zvijezda“ Eric Vidović čije nastupe ste mogli pratiti u istoimenom showu RTL televizije!

Završimo ljeto 2019. na Nemčiću sa stilom! Vidimo se?