Društvo multiple skleroze Koprivničko-križevačke županije održalo godišnju Izbornu skupštinu

U prostorijama Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce u utorak 24. rujna održana je  godišnja Izborna skupština Društva multiple skleroze Koprivničko-križevačke županije. Skupštinu je otvorila i vodila predsjednica Društva Radmila Funtek, a sjednici su prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić te zamjenica gradonačelnika Grada Koprivnice Melita Samoborec.

Nakon uvodnog pozdrava predsjednice Funtek, članovima se obratio zamjenik župana Ljubić koji je naglasio važnost koju Društvo ima u životu zajednice te najavio potporu Županije u daljnjem radu.

 „S vama smo od početaka i pratit ćemo i dalje trud i zalaganje koje ulažete u promicanju ljudskih prava te senzibiliziranju i edukaciji javnosti o zdravstvenim problemima s kojima se susrećete. Drago nam je da ste prepoznati, a tome svjedoči i gospođa Funte, dobitnica županijske nagrade kojoj ovom prilikom još jednom čestitam,“ rekao je zamjenik župana Ljubić.

Prigodni riječima se obratila i zamjenica koprivničkog gradonačelnika Samoborec koja je kazala da je Grad počašćen što surađuje s Društvom koje promiče zaštitu i bolji život svih svojih članova i članova njihovih obitelji.

Naša se suradnja odvija na obostrano zadovoljstvo, a tako će biti i u budućnosti te možete očekivati potpunu podršku u svakom smislu riječi,“ rekla je zamjenica gradonačelnika Samoborec.

Na Skupštini su prihvaćeni Poslovnik o radu Izborne godišnje Skupštine, Izvješće o radu udruge za 2018. godinu te financijsko izvješće za 2018. godinu.  Članovima je predstavljen Predstavljeni su i Plan rada i financijski plan za 2020. godinu te prijedlog Strateškog plana 2019.-2023.godinu.