Iskusni pedijatrijski kardiolog za mala dječja srca u Poliklinici Medikol u Čakovcu

Odnedavno je u Poliklinici Medikol u Čakovcu započela s radom dr. Petra Detoni, specijalista pedijatrije i pedijatrijskije kardiologije u dječjoj kardiološkoj ordinaciji. Tijekom svog radnog iskustva u pedijatrijskoj kardiološkoj ambulanti obavila je više od 12.000 kardioloških pregleda djece, od kojih gotovo svaki uključuje i ultrazvuk srca. 

Povodom otvorenja ove nove djelatnosti u Poliklinici Medikol Podružnici Čakovec u studenom možete iskoristiti 20% popusta na sve pedijatrijsko kardiološke usluge.

PEDIJATRIJSKO KARDIOLOŠKA ORDINACIJA

U pedijatrijsko kardiološkoj ordinaciji obavlja se dijagnostika i liječenje bolesti srca i krvnih žila djece od rođenja do 18. godine života. Po dolasku u dječju kardiološku ordinaciju Poliklinike Medikol u Čakovcu provodi se razgovor s roditeljima i djetetom, uzima povijest bolesti (anamneze) te obavlja klinički pregled djeteta. 

Važno je istaknuti da kardiološki pregled djeteta uz klinički pregled uključuje:

  • EKG
  • Ultrazvuk srca
  • Doppler UZV srca
  • prema potrebi 24-satno snimanje EKG-a (holter EKG) i
  • test opterećenja srca, tj. ergometriju.

Osim uobičajenih razloga za kardiološki pregled radit će se i kardiološka obrada u sklopu preventivnih pregleda za sport.  Danas sve više djece aktivno trenira neki od sportova te su treninzi sve naporniji. Stoga, sve češće i liječnici i roditelji traže preventivne preglede sportaša koji uključuju UZV srca, EKG i test opterećenja. 

Iskoristite 20% popusta na sve usluge pedijatrijske kardiologije. Akcija traje do 30. 11. 2019. godine. Za više informacija ili narudžbu za pregled u Poliklinici Medikol Podružnica Čakovec kontaktirajte Medikol na besplatni info telefon: 0800 78 78. Naručiti se možete i direktno pozivom na broj 040/638-500 ili mailom na: [email protected] ili [email protected]