Koprivničko-križevački odvjetnici briljirali u Vodicama na državnom natjecanju u malom nogometu

Čestitamo na osvojenom prvom mjestu!

Prošlog vikenda u Vodicama koprivničko-križevački odvjetnici na državnom natjecanju odvjetnika i odvjetničkih vježbenika osvojili su prvo mjesto u malom nogometu.
Nakon uspješnog prolaska u završnicu, podravsko-prigorski odvjetnici u četvrtfinalu pobijedili su kolege iz Zadra rezultatom 5:0.
U borbi za finale čekala ih je jaka i mlada momčad odvjetnika i vježbenika iz Splita, koji su ujedno bili i branitelji naslova.
Nakon regularnog dijela i rezultata 1:1, pristupilo se raspucavanju sa šest metara u kojem su podravsko-prigorski odvjetnici bili uspješniji i izborili finale rezultatom 4:3.
U finalnom susretu protiv kolega iz Varaždina, finalista prošlogodišnjeg natjecanja, podravsko-prigorski odvjetnici bili su uspješniji rezultatom 4:0 te su tako u svom prvom nastupu na natjecanju odmah osvojili prvo mjesto.
Za ekipu koprivničko-križevačkih odvjetnika nastupili su Aleksandar Aleksovski, Bruno Čer, Robert Guček, Krunoslav Kunštić, Zoran Kurcinak, Matija Markušić, Ivan Mesić, Zlatko Šimek i Ivan Vuković- piše klikaj.hr

Foto: OD Mađarić & Lui, privatan izvor