Zlatna Križevčanka Ivona Nemčić ekskluzivno za portal Radija Križevci!

Intervju..

Razgovarali smo s poznatom križevačkom profesionalnom te vrlo uspješnom bodybuildericom Ivonom Nemčić koja je proteklog vikenda u Srbiji osvojila zlatni pehar, a u Sloveniji srebrni! Evo što je ispričala za portal Radija Križevci!

1 .Kako ste zavoljeli ovaj sport?

Ovaj sport sam zavoljela tako da sam krenula rekreativno u teretanu u Križevcima. Nakon nekog vremena počeli su se vidjeti rezultati, te sam odlaskom na studij u Zagreb nastavila trenirati ovdje u teretani. U dogovoru sa tadašnjim trenerom Danijelom Miklečićem odlučila sam se izaći na svoje prvo natjecanje, ali u manjoj (bikini fitness) kategoriji od sadašnje (body fitness).

2.Koliko se dugo bavite bodybuildingom i tko vam je najveća podrška?

Dakle bavim se sada 5-tu godinu ovim sportom.
Najveća podrška mi je moj sadašnji trener, moj dečko, moj glavni motivator Luka Dlesk. Luka i ja, sto se tiče bodybuildinga, treniramo i spremamo se zajedno već 2.5 godine. Naravno, tu su i moji roditelji, sestra i poneki prijatelji koji mi također daju veliku podršku i prate me gotovo na svako natjecanje gdje god ono bilo.

3..Nastupili ste ovog vikenda na dva mjesta, možete li nam reći gdje i s kojim rezultatima ste završili te kako se osjećate s postignutim?

Ovaj vikend sam nastupila na međunarodnim natjecanjima. Jedno je bilo u Srbiji, Pančevo-World golden cup- gdje sam osvojila zlato, a drugo je bilo u Sloveniji, Maribor – Maxximum open – gdje sam u izrazito jakoj konkurenciji osvojila srebro. S postignutim rezultatima sam vrlo zadovoljna, s obzirom na to da su to bila probna natjecanja za nadolazeća, mislim da su zlato i srebro i vise nego zadovoljavajući.

4..Ima li još koje natjecanje na koje idete uskoro?

Još su u planu 2 velika natjecanja također na međunarodnoj (svjetskoj) razini za koja i tempiramo formu, u Rumunjskoj u Bukureštu 2.11 i u Njemačkoj u Frankfurtu 9.11..

5. Koji su vam planovi za dalje, u tom sportu i općenito?

Što se tiče daljnjih planova za ovaj sport, natjecat ću se svakako i dalje, planiram se baviti i treniranjem natjecatelja i rekreativaca, a također i izrađujem ručno po narudžbi natjecateljske kostime. A sto se tiče općenito planova, vidjeti ćemo nakon ove natjecateljske sezone s obzirom na to da sam prije mjesec dana diplomirala i postala magistra tekstilne kemije.

Natjecateljske kostime koje Ivona ručno izrađuje možete pogledati na njenoj Facebook stranici IN Bikini.

š.v

Foto:Ivona Nemčić