Glazbenik Mario Sepp u studiju Radija Križevci- promocija nove pjesme “Mjesečina i gitara”

Ove subote ugostili smo glazbenika koji nam je dobro poznat pod imenom Mario Sepp (Šeperić), a dolazi iz Jastrebarskog, grada pjesme i vina. Mario nam je ispričao kako je iza njega preko 30 godina glazbenog iskustva.

Nakon tri desetljeća duge glazbene karijere s grupom Romantic, koju je u rodnom Jastrebarskom osnovao s braćom Ljubom i Ivicom, te nakon uspjeha koji su polako gradili kako bi se etablirali kao poznato ime domaće estrade, nastupajući na priredbama, svadbama, ljetnim terasama, na televiziji i radiju, na Dori i izboru za Eurosong, nakon dva albuma, Miris vremena (1994.) i Danas mi je rođendan (2006.), čije pjesme potpisuju poznati autori poput Nenada Ninčevića, Zlatana Stipišića Gibonnija i Zlatka Arslanagića.

Nakon brojnih suradnji s estradnim zvijezdama Tomislavom Ivčićem, Jasminom Stavrosom, Zlatkom Pejakovićem, Vladom Kalemberom, Severinom, Marinom Tomašević, Matkom Jelavićem, Daliborom Brunom i mnogim drugima, te brojnih koncerata s Mladenom Grdovićem u domovini i inozemstvu kao njegov stalni prateći bend, Mario je osjetio da napokon mora učiniti korak dalje i ostvariti svoju dugogodišnju želju: snimiti samostalni singl. I tako su nastali singlovi “Prijatelji” , “Bijelo perje” , “Pile moje maleno”, a sada predstavlja i novi singl “Mjesečina i gitara”.

Mario Sepp nastavlja s promocijom svoje samostalne glazbene karijere i pripremom novih pjesama koje će objediniti na samostalnom albumu na kojem trenutno radi. Nećemo vam odmah odati sve što nam je rekao, ali ako vas zanima, poslušajte cijeli intervju sljedećeg četvrtka u 17:00 sati u programu Radija Križevci.