Luka Modrić predstavio svoju autobiografiju u Zagrebu pod nazivom “Moja igra”

Sadašnje i bivše zvijezde pojavile su se u zagrebačkom hotelu Esplanade, dok je hrvatski kapetan Luka Modrić u nedjelju javnosti predstavio autobiografiju pod nazivom “Moja igra”.

Samo dan nakon što je vodio svoju zemlju na Europskom prvenstvu, Modrić je predstavio svoju autobiografiju koju je napisao hrvatski sportski novinar Robert Matteoni.

Osim Modrićevih sadašnjih suigrača, na predstavljanju su bili nekadašnje hrvatske zvijezde poput Zvonimira Bobana, Slavena Bilića, Aljoše Asanovića i Joea Šimunića, kao i njegov suigrač iz Real Madrida Marcelo i bivša zvijezda Emilio Butragueno.

„U karijeri sam postigao više nego što sam mogao ikada sanjati. Ponosan sam na sav uspjeh. Odlučio sam objaviti svoju autobiografiju nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji i vjerujem da možemo imati još jedan sjajan rezultat na predstojećem Europskom prvenstvu “, rekao je Modrić

Modrić je do danas imao nevjerojatnu karijeru. Prošle godine postao je prvi Hrvat koji je ikada osvojio nagradu Ballon d’Or. S Real Madridom osvojio je četiri Lige prvaka, osvojio Zlatnu loptu Svjetskog kupa 2018., UEFA-in igrač godine, FIFA-in „najbolji“ igrač godine i IFFHS Playmaker godine, kao i medalju za trku na Svjetskom kupu u 2018.

Izvor i foto: HNS