Održan Izborni sabor UDVDRRH Podružnice Koprivničko-križevačke županije u Gornjoj Rijeci

23.11.2019.god. u Gornjoj Rijeci održan je u nazočnosti 50-ak delegata iz 10 ogranaka UDVDR Podružnice Koprivničko-križevačke županije Izborni sabor na kojem se biralo vodstvo naše Podružnice za sljedeći četverogodišnji mandat od 2019.god. – 2023.god.
Na početku Izbornoga sabora podnijeta su izvješća o radu za prošlo četverogodišnje razdoblje od strane predsjednika Podružnice, Nadzornog odbora i Suda časti udruge. Sva podnesena izvješća su jednoglasno prihvaćena od svih nazočnih delegata Izbornoga sabora nakon čega je dosadašnje vodstvo od sabora udruge dobilo razrješnicu te se krenulo u izbor novog vodstva Podružnice.

Delegati su na Izbornom saboru UDVDR Podružnice Koprivničko križevačke županije jednoglasno izabrali i dali povjerenje za vođenje udruge, dosadašnjem predsjedniku SINIŠI PAVLOVIĆU koji će voditi udrugu u sljedećem četverogodišnjem razdoblju.

Nadzorni odbor Podružnice izabran je u sastavu:
– MLADEN SALAJ – predsjednik
– DRAGUTIN PINTAR – član
– MLADEN MRAZ- član

Sud časti Podružnice izabran je u sastavu:
– ZDENKO FIŠTROVIĆ – predsjednik
– MIRKO VOJVODIĆ – član
– SLAVKO TOMAŠEK -član

Za potpredsjednike Podružnice potvrđeni su :
– MIRKO HANŽEKOVIĆ
– Dr. sc. ĐURO ŠKVORC

Nakon izbora novog vodstva predsjednik Podružnice Siniša Pavlović dao je smjernice za rad u sljedećem četverogodišnjem razdoblju i upoznao okupljene sa predstojećim statutarnim promjenama udruge, a vezano uz stjecanje pravnih osobnosti unutar udruge u slijedećih godinu dana, a po dobivanju potrebitih naputaka i izmjena statuta od strane središnjice udruge. Predsjednik Pavlović najavio je sjednicu Središnjeg odbora naše Podružnice kojeg čine svi predsjednici ogranaka Podružnice i vodstvo (predsjednik Podružnice, potpredsjednici i tajnik)
Izborni sabor je zaključen svečaanim uručenjem novoizrađenih zastava ogranaka za naše Općinske ogranke Virje i Gola, a iste su uručili predsjednicima imenovanih ogranaka Jadranko Jambrec i Božidar Đurinić.
Okupljeni delegati i gosti nastavili su druženje uz večeru i odličan tamburaški sastav.
Ovim putem UDVDR Podružnica Koprivničko-križevačke županije zahvaljuje našem večerašnjem domaćinu , UDVDR ogranku Općine Gornja Rijeka koji se potrudio da se svi naši županijski delegati i gosti večeras osjećaju vrlo ugodno u Lovačkom domu Deklešanec.

Foto: MILAN JURA JAMBREK