Blagdanski popusti i bogat asortiman u PSC Ferenčak

Ne propustite bogatu ponudu i akcijske cijene.

Ulazimo u polovicu dvanaestog mjeseca u kojem za mnoge često vlada blagdanska strka, razmišljanje o poklonima i obilaženje dućana za pronalaskom istih. Ove godine to ne mora biti tako jer je tu PSC Ferenčak.

Poduzeće PSC Ferenčak bavi se prodajom i servisom poljoprivrednih strojeva, te prodajom rezervnih dijelova i potrošne robe renomiranih proizvođača. Uz to, u PSC Ferenčak nudi se bogat izbor igračaka koje su napravljene od izrazito kvalitetnih materijala, testirane su i sigurne za djecu. Uz to, pomažu i razvitku motoričkih sposobnosti djece, a izbor je bogat. U ponudi su dječje igračke, igračke na pedale, igračke za malu djecu i veliki traktori za stariju djecu. Od ponude bi izdvojili i igračke na pedale koje imaju priključke i tako djeci čine igru zabavnijom i interesantnijom, mogu se koristiti više godina. Najbolje od svega je što je velik dio asortimana igračaka na popustu. Imali smo priliku isprobati ih i uvjeriti se u kvalitetu. Igračke su nas oduševile i ‘riješili’ smo se briga oko razmišljanja o blagdanskim poklonima.

Naravno, igračke su samo dio ponude PSC Ferenčak. Izdvojili bismo razne dijelove za strojeve koji su dio asortimana koji je na akciji, zatim ulja i maziva, te uz to u PSC Ferenčak svaki se dan izrađuju hidraulična crijeva po vrlo povoljnim cijenama, naplaćuje se samo materijal dok se rad ne naplaćuje. Isto tako možete pronaći i zaštitnu radnu opremu različitih brendova, obuću, čizme, odjeću, prsluke, rukavice.

Ne smijemo zaboraviti Hotel za kosilice koji funkcionira na način da pošto dolazi zima i ljudi više ne trebaju svoje kosilice, trimere i vrtne traktore, najbolje je da ih pospreme. ”Ako doma nemaju mjesta mi to možemo napraviti za njih. Mi ju očistimo i pospremimo, prije same sezone je pripremamo za košnju tako da nema nikakvih iznenađenja kad dođe vrijeme košnje, da je stroj spreman za korištenje. A istovremeno se doma mogu pospremiti neke druge stvari jer je prostor oslobođen.” – rekli su nam u PSC Ferenčaku.

Akcijski letak 2019. je još uvijek na snazi tako da se požurite!

Radno vrijeme poslovnice u Križevcima je od ponedjeljka do petka od 7 do 17 sati, subotom od 7 do 13 sati. Svakako preporučujemo da posjetite PSC Ferenčak koji se nalazi u Križevcima u ulici Nikole Tesle 14. Dostupni su i na Facebook stranici ”PSC Ferenčak”, na web stranici i na e-mailu [email protected].

Svim svojim kupcima i partnerima PSC Ferenčak želi sretan Božić i uspješnu Novu 2020. godinu!

hs/radiokrizevci.hr