Čak 594 vlasnika vozila besplatno provjerilo tehničku ispravnost svojih vozila

Od 25. do 30. studenoga, na području Policijske uprave koprivničko-križevačke provodila se preventivna akcija „Dani tehničke ispravnosti vozila 2019“.

Tom prilikom policijski službenici kontrolirali su 752 vozila i utvrdili 455 prometnih prekršaja. Prilikom nadzora vozila utvrđena dva prekršaja upravljanja vozilom za koje je isteklo važenje prometne dozvole za više od 15 dana i prekršaj upravljanja vozilom za koje je utvrđena opasna tehnička neispravnost vozila.

Mogućnost vršenja besplatnog tehničkog pregleda iskoristilo je, sukladno podacima stanica za tehničke preglede vozila, 594 vlasnika vozila te su tom prilikom kod 248 vozila utvrđeni nedostaci.
U stanici za tehničke preglede u Križevcima mogućnost besplatnih tehničkih pregleda iskoristila su 204 vlasnika vozila, na području Koprivnice ovu mogućnost je iskoristio 301 vlasnik vozila, a u Đurđevcu 89 vlasnika vozila. U Križevcima je utvrđena tehnička neispravnost 47 vozila, u Đurđevcu neispravnost 53 vozila, a u Koprivnici je utvrđena neispravnost 148 vozila.