Dječji vrtić “Zraka Sunca” natječe se za titulu najljepšeg vrtića u Hrvatskoj!

Na Facebook stranici gradonacelnik.hr pronađite vrtić za koji želite da pobijedi i glasujte za njega.

Novi projekt – Izbor najljepšeg gradskog vrtića u Hrvatskoj izazvao je veliki interes gradova i samih vrtića pa se u utrku za ovu prestižnu titulu uključilo 56 vrtića iz 42 grada s područja čitave Hrvatske.
Izbor se provodi na Facebook stranici @gradonacelnik.hr na kojoj su, abecednim redom grada iz kojega je vrtić, objavili fotogalerije svih prijavljenih vrtića.
Glasovanje traje do ponedjeljka, 16. prosinca u podne, kada će se prebrojati lajkovi i objaviti pobjednici.
„Glasati se može za više vrtića, a bitno je naglasiti da će se u zbrajanju glasova računati lajkove na objavu, odnosno čitavu galeriju slika, a ne i pojedinačne fotografije vrtića.
Pobijedit će vrtić koji će u konačnici imati najviše lajkova, pa ovim putem pozivamo sve gradove, njihove vrtiće i sve one koji imaju svoje favorite, da sheraju objavu svog vrtića i pozovu svoje sugrađane da ga svojim glasovima podrže.
Ovim izborom želi se na jednom mjestu okupiti i građanima prezentirati najljepše vrtiće u Hrvatskoj te tako promovirati ulaganja koja su našim najmlađima osigurala najljepše i najugodnije vrtićke dane.

Već u prvom izboru probudio se veliki interes i pozitivne reakcije, te s velikim uzbuđenjem očekujemo samo glasovanje i izbor.“.
Među vrtićima koji se natječu u ovom izboru je i Križevački vrtić „Zraka Sunca!

Izvor i foto: gradonacelnik.hr