Frigo Plus očitao lekciju Picigovim dečkima, NK Dubrava okrenula utakmicu ekipi iz Žabna

Igralo se večeras kao da nema sutra…
Pogledajte fotogaleriju, te pronađite raspored za 19.12.2019.

NK MLADOST – NK OMLADINAC (ŽK skupina I) 1:2

U prvoj utakmici večeri, momci Mladosti iz Velikog Ravna došli su tražiti bodove protiv NK Omladinca iz Herešina. Domaćini su, prisjetimo se ispustili bodove protiv Prigorja i  trebaju pobjedu žele li ostati u skupini. Gosti su krenuli ozbiljnije u utakmicu što je rezultiralo pogotkom Leonarda Lončarića u 7. minuti susreta. Nastavilo se tako i u drugom dijelu. Tresla se mreža Mladosti još dva puta do kraja. 

NK DUBRAVA – NK TOMISLAV RADNIK (ŽK skupina D)  4:2

U skupini D Županijskog kupa sastali su se prvoplasirani u skupini, igrači iz Vrbovečke Dubrave i momčad Tomislava radnika iz Svetog Ivana Žabna.  Zanimljivo je bilo gledati napadački nogomet na obje strane. U 12. minuti Zoran Krivan zabija pogodak za vodstvo Dubrave. Samo dvije minute kasnije dečki iz Žabna pokazuju da mogu parirati te zabijaju gol (Ivan Ledinski 14. min.) za izjednačenje, pa zatim u zadnjim sekundama prvog dijela Mateo Mesar dovodi Tomislav Radnik do vodstva. Drugo je poluvrijeme bilo još zanimljivije. U 22. Goran Grgić trese mrežu Tomislav radnika za 2:2. Nevjerojatan preokret dogodio se samo tri minute kasnije kada pobjednički pogodak za momčad iz Vrbovca zabija Alen Crha, koji također zabija i u 29. minuti. 

 NK OSVIT – NK POLET (ŽK skupina L) 6:1

Skupina L Županijskog kupa donosi borbu za drugo mjesto  između NK Osvita iz Đelekovca i Glogovničkog Poleta. Čekalo se na gol punih četrnaest minuta kada Matija Majetić zabija za vodstvo Osvita. U 19. Mario Indir pogađa za 2:0, a zatim se obrana Poleta raspada i primaju još četiri gola. Zaslužena tri boda odlaze Osvitu koji ostaje u borbi za prolazak skupine. 

FRIGO PLUS RESTORAN BOUTIQUE – NK TOMISLAV RADNIK (skupina G) 6:1

Vrlo zanimljiva skupina G večeras donosi dvije utakmice. U prvoj su snage odmjerili drugoplasirani Frigo Plus iz Zagreba i NK Tomislav radnik koji u dvije utakmice nisu ostvarili pobjedu. Ekipa Tomislav radnika je u gotovo istom sastavu odigrala utakmicu prije večeras, međutim to ih ne sprječava da nakon odlične igre povedu preko pogotka Martina Vršaka u 14. minuti. Frigo Plus se sabrao vrlo brzo, samo minutu kasnije Kristijan Jerbić trese mrežu za 1:1. Drugo poluvrijeme je Frigo Plus krenuo napadati radnikovce. Ubrzo su domaći dečki primili pet golova, te tako ponovno ispustili važan bod. Valja napomenuti hat trick Ante Ivančića (igrač utakmice). 

TUPEK AUTO – NK RADNIK-KRIŽEVCI (skupina I) 4:0

Križevački su predstavnici odmjerili snage s ekipom Tupek auto iz Sesveta koji imaju jednu pobjedu. Sesvečani su čvrsto krenuli u utakmicu, pokazavši domaćoj publici da mogu dominirati na stranom parketu. “Dečki križevečki” se nisu ni snašli, a već je Josip Jurić zatresao mrežu mladog Sokača. Nastavili su gosti napadati, što je rezultiralo pogocima u 9. (Ernad Mašić) i 10. minuti (Josip Spajić).  U drugom dijelu se nastavlja dominacija momčadi iz Sesveta. 

NK OMLADINAC – NK PRIGORJE (Ž) (ŽK skupina I) 0:5

Nk Omladinac u drugoj utakmici večeri protiv Prigorja iz Žerjavinca nije smogao snage za drugu pobjedu. Gosti su željeli više. Tako je već u prvoj minuti za vodstvo Prigorja pogodio Josip Barbarić. Ekipa Omladinca izgledala je kao da može pružiti bolju igru u drugom poluvremenu, međutim tukli su momci iz Žerjavinca još mnogo puta u okvir. 

PRIGORSKI.HR – FRIGO PLUS RESTORAN BOUTIQUE (skupina G) 0:1

Utakmica večeri odigrana je u zadnjem terminu. Momčad Željka Piciga pokazala je da želi i može napasti zagrebački Frigo Plus čiji je sastav drugi put večeras istrčao na parket. Međutim, Frigo Plus nije izgledao tako umorno, te su krenuli napadati domaće. U 6. minuti, gosti su spojili napad u kojem je nesporazumom igrača, Picigova postava dala auto gol koji je prepisan Toniju Sesaru. Igralo se napadački i brzo, međutim pogodaka više nije bilo. 

Raspored za 19.12.2019.

18:00 NK LIPA – NK STARIGRAD (ŽK skupina J) 

18:35 ASO PONOS – LAVOVI PONORA (skupina B)

19:10 KLIKAJ.HR CB LAVERNA – NK HRVATSKI BOJOVNIK (skupina E) 

19:45 ASO PONOS – BRAVEL (skupina B)

20:20 PIMONT – KLIKAJ.HR CB LAVERNA (skupina E) 

20:55 NK HRVATSKI BOJOVNIK – PIMONT (skupina E)

ds/radiokrizevci.hr