Internacionalni otvoreni kup Hrvatske u obaranju ruku u Križevcima

Križevački “Tigrovi“ uzeli medalju u gotovo svakoj kategoriji

Danas je u Križevačkom Razvojnom centru i Tehnološkom parku održana završnica internacionalnog otvorenog kupa Hrvatske u obaranju ruku. Organizator je Križevački klub za obaranje ruku „Tigar“. Posljednje natjecanje sezone, Križevčani su iskoristili na najbolji mogući način. Uzeli su medalje u gotovo svim kategorijama natjecanja, te tako uzeli bodove na ljestvici svjetske federacije za obaranje ruku.

Tako je od “Tigrova“ u kategoriji JUNIOR 18 MEN LEFT 75 broncu uzeo Dorijan Hadrović, dok je u istoj kategoriji na desnu ruku bio srebrni. David Dožaić je u kategorijama JUNIOR MEN LEFT 75+ i JUNIOR MEN RIGHT 75+ izborio treće mjesto. Prvak Hrvatske Ivan Kralj je izgubio u finalu kategorije SENIOR MEN LEFT 75, međutim pobijedio je u kategoriji SENIOR MEN RIGHT 75. Obitelj Kogl je opet kući odnijela nekoliko medalja u više kategorija.

Tako je u kategoriji SENIOR MEN LEFT 85, te SENIOR MEN RIGHT 85 zlato odnio višestruki svjetski prvak Dražen Kogl, dok je u kategoriji SENIOR MEN LEFT OPEN bio srebrni. Draženov sin, Marko Kogl je u kategoriji SENIOR MEN LEFT 95 također pobijedio, dok su majka i kćer, Blaženka Trobić i Mihaela Kogl u kategorijama SENIOR WOMEN LEFT OPEN i SENIOR WOMEN RIGHT OPEN oba puta obarale ruke u finalu jedna protiv druge. Marijan Harča je u kategoriji SENIOR MEN LEFT 95+, te SENIOR MEN LEFT OPEN odnio broncu.

ds/radiokrizevci.hr