Naš SUPER MATEJ priprema se za finale Supertalenta

Za Križevčanina Mateja Matekovića od nastupa u Supertalentu zna cijela Hrvatska. On sam ničim ne odaje da je slavan, već je i dalje skroman devetogodišnjak pred kojim je sada veliki cilj: pokazati se što boljim u finalu Supertalenta. U studiju Radija Križevci zajedno sa mamom Lidijom ovaj učenik Osnovne škole “Vladimir Nazor” ispričao nam je o sebi i kako je zavolio hula hoop:
“Vidio sam na YOUTUBE-u dosta plesača sa hula hoopom pa sam i ja htio probati. Svidjelo mi se pa sam nastavio vježbati”.

Matejeva mama Lidija kazala nam je da je Matej to vidio prvi puta na Supertalentu prije dvije godine.
“U našoj dnevnoj sobi je sve počelo. Počeo je najprije vrtjeti jedan hoop, pa onda 2,3 , 5, 10 i tako se to redalo. Bio je jako uporan i to nas je dovelo do ovog uspjeha”.

Na pitanje da li treba puno vježbati, Matej kaže: “Oko struka ne treba puno vježbati, manje od tjedan dana, a za ostale trikove treba malo duže vježbati. Imam trenera, to je Saša Lončarić i trenericu Dijanu Čeh koji mi pomažu”.
Zahvaljujući festivalu KUFER udruge K.V.A.R.K Matej je već nastupao sa žonglerskom skupinom u Koprivnici, Ivaniću, Vrbovcu, Samoboru i drugim gradovima.

“Saznao sam za zlatni gumb i htio sam se prijaviti da ga i ja dobijem. Ostvario mi se san i baš sam bio sretan zbog toga.”

Sretan je Matej što je ušao u finale Supertalenta, što su ga bodrili njegovi navijači, njih 40, a bilo bi ih i više da broj nije ograničen.

Matej pozdravlja sve navijače, trenere, svoj razred i sve koji su glasali za njega.
Nastavlja vježbati, vremena je malo ali opet će iznenaditi gledatelje, pa stoga, gledajte ga u finalu Supertalenta i navijajte za Mateja! (J.I.)