Proglašena najslušateljica Radija Križevci za 2019.!

Donosimo imena pobjednica spektakularne igre Radija Križevci za najslušatelja/icu!

Danas, 04. prosinca završavamo s igrama koje su trajale protekla tri tjedna, vrijeme je da se sazna tko nas je najviše čitao i pratio u programu Radija Križevci i na portalu Radija Križevci!

Ove godine smo po prvi puta organizirali izbor najslušatelja/slušateljice i najčitatelja/čitateljice radija Križevci i portala Radija Križevci. Ako ste nas pozorno slušali, pratili i čitali, znate da su pokloni koje smo vam pripremili bili izvrsni i primamljivi, a znate i da smo u 11 sati i 5 minuta u eteru Radija Križevci jučer pustili razgovore s osobama koje su nas u zadnjih nekoliko tjedana pratile u programu Radja Križevci te da smo saznali kako su tri osobe osvojile laskavu titulu najslušateljice Radija Križevci a to su:

1.Milica Biškup

2.Sonja Prožek

3.Snježana Matus

Gospođa Milica Biškup osvojila je laskavu titulu najslušateljice Radija Križevci, te smo joj pripremili vrijedne poklone: Vikend za dvoje u Hotelu Kolovare u Zadru, poklon bon Butika Noemi, poklon paket KTC-a, ručak za dvoje u Hotelu Kalnik, vino vinarije Bužić te poklon paket Radija Križevci!

Gospođa Sonja Prožek osvojila je poklon paket Miško trgovine, obiteljsku ulaznicu za troje u Aquaparku Adamovec, poklon paket KTC-a, ručak za dvoje u Hotelu Kalnik, vino vinarije Bužić te poklon paket Radija Križevci!

Treće mjesto osvojila je gospođa Snježana Matus, a ona je osvojila poklon paket KTC-a, ručak za dvoje u Hotelu Kalnik, vino vinarije Bužić te poklon paket Radija Križevci!

Čestitamo našim slušateljicama na osvojenim poklonima i laskavim titulama!

Svečana dodjela poklona održat će se 17. siječnja u Hotelu Kalnik kada će biti prigodna zabava uz večeru i tamburaše.