Renzo #99 ispustio bodove u okršaju večeri, Playbox tukao dvaput

Pogledajte fotogaleriju, te pronađite raspored za 18.12.2019


NK BAN JELAČIĆ – NK RATAR (ŽK skupina E)  5:2

U prvoj utakmici večeri sastali su se NK Ban Jelačić iz Banova i NK Ratar iz Miholca. Ratar je u svoju drugu utakmicu skupine E krenuo u želji za bodovima, međutim mrežu im trese protivnički igrač Goran Trošić. Samo dvije minute kasnije Miholčani odgovaraju preko Matije Tremskog. Igralo se tako do kraja prvog dijela. Tada ekipa iz Banova ubacuje u veću brzinu te zabijaju u 16., pa 19. minuti. Mreža domaćina se tresla još dva puta do kraja utakmice. Valja napomenuti hat trick Gorana Trošića.

RENZO #99 – PLAYBOX (skupina A)  0:1

Okršaj večeri odigrao se u skupini A. Dobro poznata križevačka ekipa Renzo #99 dočekala je na domaćem parketu zagrebački Playbox. Znalo se da će to biti tvrda utakmica. U 7. minuti obrana domaćih popušta, a mrežu trese Dominik Drmić za 1:0. Dobrih akcija nije ne nedostajalo, međutim do kraja se mreže više nisu tresle. Publika ovoga puta nije gledala kišu golova, međutim haklalo se na vrhunskoj razini. 

NK SKOK – NK DUBRAVA (ŽK skupina D) 2:3

Utakmicu D skupine Županijskoga kupa otvorili su NK Skok i Vrbovečka NK Dubrava. Za Vrbovčane u 9. minuti mrežu trese Tihomir Bradić. U prvoj minuti drugog dijela za NK Skok pogodak zabija Tomislav Kolić. Igralo se napadački do 22. kada dečki iz Vrbovca dolaze u vodstvo preko Gorana Grgića- igrača utakmice. 

RENZO #99 – NK VIKTORIJA – CB IVANA (skupina A) 4:1

U drugoj utakmici skupine A, Renzo #99 je odlučno krenuo po bodove protiv momčadi NK Viktorije iz Vojakovca. Križevčani su brzo preuzeli inicijativu na terenu. Dobro poznati Žarko Bastašić trese mrežu gostiju u 11., pa zatim u 16. minuti. 

NK BRATSTVO – NK RAKOVEC (ŽK skupina A) 2:2

NK Bratstvo iz Kunovca povelo je u 4. minuti pogotkom Ivana Hajdića, međutim momčad iz Rakovca odgovara nekoliko sekundi kasnije preko Ivice Grgoića koji trese mrežu domaćina za 1:1. Igralo se tako do 11. minute kada Ivan Hajdić ponovno zabija za vodstvo Bratstva iz Kunovca. Gosti su pokušavali, a vratnice su se tresle. U 26. na oduševljenje publike za Rakovčane zabija Robert Tomić za konačnih 2:2 i vrijedan bod. 

PLAYBOX – NK VIKTORIJA – CB IVANA (skupina A)

Večer petog dana zatvorili su zagrebački Playbox i momčad NK Viktorije iz Vojakovca. Obje ekipe večeras su igrale utakmicu s istim protivnikom, međutim mladi Zagrepčani su uzeli tri boda. Playbox je odmah pokazao da može igrati istim tempom. Tako dolaze u vodstvo preko Vite Gagulića u 7. minuti. Josip Grubeša posprema u mrežu Viktorije samo minutu kasnije. Velikih 4:0 na poluvremenu ubrzo su imali mladići iz Zagreba. Tako je ostalo do kraja.

Raspored za 18.12.2019

18:00 NK MLADOST – NK OMLADINAC (ŽK skupina I)

18:35 NK DUBRAVA – NK TOMISLAV RADNIK (ŽK skupina D)

19:10 NK OSVIT – NK POLET (Žk skupina L)

19:45 FRIGO PLUS RESTORAN BOUTIQUE – NK TOMISLAV RADNIK (skupina G)

20:20 TUPEK AUTO – NK RADNIK-KRIŽEVCI (skupina I)

20:55 NK OMLADINAC – NK PRIGORJE (Ž) (ŽK skupina I) 

21:30 PRIGORSKI.HR – FRIGO PLUS RESTORAN BOUTIQUE (skupina G)

ds/radiokrizevci.hr