Rezime 21. Turnira u malom nogometu i najava današnjih utakmica

U petak 13. prosinca 2019. počeo je 21. Malonogometni turnir Križevci 2019 “Ožujsko-KTC”, te utrka za prestižan pobjednički naslov. Križevci su okupili ukupno preko 70 ekipa, računajući i 3. Turnir županijskih klubova, te Cedevita sport, turnir za uzraste do 14 godina.

Bogati fond je privukao vrhunske haklere. Tako će pobjednicima pripasti 50 tisuća kuna, drugoplasiranoj ekipi 20 tisuća kuna, a pobjednicima tzv. malog finala 10 tisuća kuna. Gradska Zajednica športskih udruga pod gradskim i županijskim pokroviteljstvom, te NK Radnik Križevci još jednom su sponzorirali ovaj događaj. Pod krovom Križevačke dvorane se već prvog dana pojavilo mnoštvo gledatelja.

Čast da otvore natjecanje pripala je Rataru iz Miholca i Viktoriji iz Vojakovca, a zatim su na parket izašli igrači Euro Limbusa MNK Sasina i Hrvatskog bojovnika iz Mokrica Miholečkih. Socca prvak Hrvatske ostvario je dvije pobjede, “sredili” su Bojovnike, a zatim su “kliknuli” i Klikaj.hr / CB Laverna u skupini E. Derbi petka, 13., odigrali su žabljanski Tomislav-Radnik i križevački Prigorski.hr, gdje su dečki Prigorskog.hr pobijedili 5:1.

Druge večeri križevačkih malonogometnih turnira bilo je itekako zanimljivo na glavnom turniru Ožujsko-KTC.
Kardan spoj iz Preseke izborio je vrijednu pobjedu, kao i Pimont dvama pogocima spretnog Ceraja nad Sasinom koja je prekjučer ostvarila dvije pobjede u skupini.
Jedna utakmica nije igrana na turniru županijskih klubova Robin trgovine-Ožujsko i to ona koja je trebala biti prva u subotnjem programu. Momčad iz Koledinca nije se pojavila na parketu.

Nedjelju 15.prosinca obilježilo je mnoštvo golova i vrhunskih akcija. NK Strmec je utrpao 8 golova ekipi Dragovoljca iz Bočkovca. Dečki iz Lonjice su porazili domaćine iz Glogovnice rezultatom 12:0. U skupini G je Zagrebački Frigo Plus odnio pobjedu u okršaju s ekipom Zvonarek Sistema. Čvrstec je porazio NK Starigrad te tako uzeo prve bodove u skupini J. Zvonarek sistemi su trebali odmjeriti snage s NK Tomislav Radnikom, međutim ekipa iz Svetog Ivana Žabna se nije pojavila na parketu.

Raspored za 16.12.2019
18:00 NK DRAGOVOLJAC – NK RADNIK-KRIŽEVCI VETERANI (ŽK skupina
18:35 CB REPLAY – CB MARTIN (skupina J)
19:10 NK PRIGORJE (Ž) – NK MLADOST (ŽK skupina I)
19:45 PROPS STORE DONPROGRAM – CB REPLAY (skupina J)
20:20 TUPEK AUTO – SREĆKO TOURS D.O.O (skupina I)
20:55 MARIN PROMET – PROPS STORE DONPROGRAM (skupina J)

ds/radiokrizevci.hr