Rezultati drugog dana 21. “Ožujsko-KTC” turnira u malom nogometu

Pogledajte bogatu fotogaleriju, te pronađite raspored za 15.12.2019.


NK JADRAN GALEB – NK PRIGORJE (SPO) (ŽK skupina F) 0:3

Ekipa NK Jadran Galeb se nije pojavila na utakmici. Tako Prigorju odlazi tri boda. 

LAVOVI PONORA – KARDAN SPOJ (skupina B) 2:3

U prvoj održanoj utakmici večeri, u skupini B sastale su se momčadi: Lavovi Ponora iz Dugog Sela i Kardan Spoj iz Preseke. U 13. minuti utakmice sastav iz Preseke je poveo pogotkom Tomislava Pajsara. Već u 17. minuti Lavovi Ponora odgovaraju izjednačavajućim golom Martina Kajtazija. Tek nekoliko sekundi kasnije Vjekoslav Šumić zabija za vodstvo Kardan Spoja. Kako se dosad igralo gol za gol, na redu je bila ekipa iz Dugog Sela. Kajtazi ponovno trese mrežu Kardan spoja za 2:2, što nije potrajalo dugo. Konačni pogodak, te pobjedu ekipi iz Preseke donosi Matija Dimović u 28. minuti. 

NK ČVRSTEC: NK LIPA (ŽK skupina J) 4:1

U utakmici Županijskog kupa skupine J snage su odmjerili NK Čvrstec i NK Lipa iz Hlebina.  Domaća momčad je odmah pokazala dominaciju na terenu. Tako je preko pogotka Dragutina Crnčića u 4. minuti, povela ekipa iz Čvrsteca. Do kraja prvog dijela, mrežu NK Lipe su dva puta tresli domaćini. Lacković u 6., te Rajn u 15. minuti. 

PIMONT – EURO LIMBUS MNK SASINA (skupina E) 2:1

Definitivno najzanimljiviji okršaj večeri bio je između Zagrebačkih momčadi Euro Limbusa i Pimonta. Sjajnim je potezima ekipa MNK Sasine pokušavala ugroziti mrežu Pimonta, na što su domaćini odgovorili pogotkom  za vodstvo Matije Ceraja u 9. minuti. Ostatak prvog dijela je obilježila ”tvrda” igra, te više sučevih intervencija. U 18. minuti Ceraj ponovno trese mrežu Euro Limbusa, a gol je unatoč diskutabilnom prekršaj priznat. Ostatak utakmice nastavlja se pritisak obje momčadi na suce, a u 27. minuti Karlo Darojković sprema loptu u mrežu Pimonta za utješnih 2:1. Podsjećamo kako je ovo treća utakmica Euro Limbusa u dva dana, tako da ih ždrijeb nije mazio. Zaustavljeni su nakon dvije pobjede. 

NK RADNIK-KRIŽEVCI VETERANI – NK STRMEC (ŽK skupina B) 3:1

Utakmicu skupine B, gosti su otvorili na najbolji mogući način, pogotkom Nikole Latina u 5. minuti. Križevčani odgovaraju samo šest minuta kasnije kada Tihomir Sopić zabija za 1:1. Pritisak domaćina donosi pogodak Damira Jakopovića u 20. minuti za 2:1. Gosti su se branili do kraja, kada za konačnih 3:1, u posljednjim sekundama utakmice zabija Mario Skalički. 

20:35 NK RAKOVEC – NK RADNIK-KRIŽEVCI JUNIORI (ŽK skupina A)  3:1

Križevački mladići su nakon jučerašnjeg poraza došli tražiti prve bodove. Prvo se poluvrijeme igralo izjednačeno. U 20. minuti Matej Hren zabija za vodstvo NK Rakovca. Samo dvije minute kasnije Hren opet trese mrežu juniora. U zadnjoj minuti utakmice pada po gol na obje strane. Valja napomenuti hat trick Mateja Hrena.

Raspored za 15.12.2019.

17:30 NK LONJA – NK OSVIT (ZK skupina G)

18:05 NK STRMEC – NK DRAGOVOLJAC (ŽK skupina B)

18:40 NK POLET – NK LONJA (ŽK skupina G)

19:25 FRIGO PLUS RESTORAN BOUTIQUE – ZVONAREK SISTEMI (skupina G)

20:00 NK STARIGRAD – NK ČVRSTEC (ŽK skupina J)

20:35 ZVONAREK SISTEMI – NK RADNIK-KRIŽEVCI (skupina G)

Tekst i foto: ds/radiokrizevci.hr