Uspješna “HEDONA” križevački brend – sredinom iduće godine trebala bi biti u novom prostoru

Društveno poduzeće “Hedona” koje je osnovala križevačka Udruga osoba s invaliditetom postalo je pravi križevački brend prepoznat u Hrvatskoj, ali i izvan nje, a u ljeto iduće godine trebalo bi čokoladu proizvoditi u novom pogonu. Uskoro bi trebala biti završena prva faza novog pogona čokolaterije. Najavio je to predsjednik Udruge osoba s invaliditetom Križevci Petar Gatarić:
” Prijavili smo se i na novi natječaj za drugu fazu Zavodu za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom.
Prošle godine osnovana je integrativna radionica preko koje su zaštićene osobe s invaliditetom u svojim pravima, u prilagodbi radnih mjesta.

Tržište se sve više otvara, asortiman se proširuje, kupci su sve zadovoljniji. Prema želji kupaca se izrađuje ambalaža i dobiju vrhunski poklon za svoje poslovne prijatelje.

“Da “Hedona” sve bolje posluje pokazuje i podatak da je ove godine čak 70% veći prihod nego prošle godine.
Imali smo u ovom mjesecu narudžbi za milijun kuna, no puno se moralo odbiti jer su nam prostorni uvjeti skučeni. Očekujemo da će 1. srpnja 2020. godine “Hedona” biti u novom prostoru” – kazao je Petar Gatarić.
Tada će moći još bolje raditi i s kvalitetnom tehnologijom i zalaganjem svih zaposlenih, posebno osoba s invaliditetom, osvajati nova tržišta na zadovoljstvo kupaca koji prepoznaju kvalitetan slatki proizvod. (J.I)