Večer prepuna pogodaka i iznenađenja…

Pogledajte bogatu fotogaleriju, te pronađite raspored za 16.12.2019.

NK Lonja utrpala 12 komada u mrežu Poleta, a momčad iz Svetog Ivana Žabna predala meč Zvonarek Sistemima…

NK LONJA – NK OSVIT (ŽK skupina G) 2:1

Prvu utakmicu večeri na parketu otvorili su NK Lonja i NK Osvit iz Đelekovca.  Bilo je puno pokušaja s obje strane u prvom poluvremenu, međutim mreže se nisu zatresle. U 23. minuti susreta Dario Glavak zabija pogodak za vodstvo Osvita. Sastav iz Đelekovca popušta kada u 28. minuti Ivan Marko Ivoš posprema loptu iza vratara Osvita, Frana Puklaveca za 1:1. Samo minutu kasnije, Ivan Kobaš na iznenađenje publike zabija gol za preokret i vodstvo momčadi iz Lonjice, koji uzimaju vrijedna tri boda. 

NK STRMEC – NK DRAGOVOLJAC (ŽK skupina B)  8:0

U susretu skupine B između NK Strmec iz Bedenice i NK Dragovoljac iz Bočkovca vidjeli smo dominaciju gostiju. Družina iz Bedenice je odmah nametnula svoj tempo pogocima Luke Šavorića u 6. i 10. minuti. U 20. minuti, za 3:0, pogodak zabija Nikola Kranjec. Zadnjih 10 minuta susreta se igra domaćina raspada, a u strijelce se upisuju Sedlar, Šilinić, Bičak, te Šavorić za hat trick i konačnih 8:0.

NK POLET – NK LONJA (ŽK skupina G) 0:12

U skupini G Županijskog kupa, snage su odmjerili Glogovnički Polet i NK Lonja. Iako im je ovo druga utakmica večeri, momčad iz Lonjice načela je domaćine već u 5. minuti pogotkom Matije Dimovića. Dvije minute kasnije, mrežu Poleta trese Igor Maksimović, te zatim ponovno Dimović za 3:0. Do kraja prvog dijela, gosti zabijaju još tri gola za veliku prednost od 6:0. U 19. minuti se u strijelce ponovno upisuje Maksimović, pa zatim Slavko Vidović u 23. Igrač utakmice, Matija Dimović trese mrežu u 26., te 28. minuti svojim šestim golom u ovom susretu. 

FRIGO PLUS RESTORAN BOUTIQUE – ZVONAREK SISTEMI (skupina G) 2:1

Zagrebački Frigo plus je odmjerio snage protiv Zvonarek sistema iz Preloga. Utakmica večeri opravdala je očekivanja. Dobrog hakla nije ne nedostajalo. Frigo Plus je poveo preko pogotka  Mihovila Geljića u 16. minuti. Samo minutu kasnije, Zvonarek sistemi odgovaraju golom Slavena Hlišća za 1:1. Igralo se napadački s obje strane. U 23. minuti susreta za Frigo plus pogađa Luka Gorša, te tako Zagrepčane dovodi do važna tri boda. 

NK STARIGRAD – NK ČVRSTEC (ŽK skupina J) 1:5

U skupini J, Starigrad traži prve bodove protiv ekipe iz Svetog Petra Čvrsteca.  Napeta borba u prvom poluvremenu rezultira neriješenim rezultatom, bez golova. U 20. minuti Antonio Obajgor načinje mrežu momčadi iz Starigrada. Zatim Čvrstec zabija u 25., 26., 29. i 30. minuti, te donose prve bodove u skupini.

ZVONAREK SISTEMI – NK TOMISLAV RADNIK (skupina G) 3:0

Ekipa NK Tomislav radnika se nije pojavila na parketu, stoga tri boda odlaze ekipi Zvonarek Sistemi.

Raspored za 16.12.2019

18:00  NK DRAGOVOLJAC – NK RADNIK-KRIŽEVCI VETERANI (ŽK skupina B)

18:35  CB REPLAY – CB MARTIN (skupina J) 

19:10  NK PRIGORJE (Ž) – NK MLADOST (ŽK skupina I) 

19:45 PROPS STORE DONPROGRAM – CB REPLAY (skupina J) 

20:20 TUPEK AUTO – SREĆKO TOURS D.O.O (skupina I) 

20:55 MARIN PROMET – PROPS STORE DONPROGRAM (skupina J)

Tekst i foto: ds/radiokrizevci.hr