Zbog otežanog prometa uvjetovanog radovima na rekonstrukciji postojećeg i izgradnji drugog kolosijeka, putnike će prevoziti autobusi. Relacije pogledajte u nastavku

Zbog otežanog prometa uvjetovanog radovima na rekonstrukciji postojećeg i izgradnji drugoga kolosijeka na dionici Dugo Selo – Križevci, a kako bi se smanjilo kašnjenje putničkih vlakova do 6. siječnja 2020. putnike će na relaciji Dugo Selo – Križevci i obratno prevoziti autobusi umjesto vlakova prema rasporedu koji možete pogledati ovdje.

Informacije o mjestima zaustavljanja zamjenskih autobusa možete potražiti ovdje.


Zbog otežanog prometa uvjetovanog radovima na rekonstrukciji postojećeg i izgradnji drugoga kolosijeka na dionici Dugo Selo – Križevci te zbog istovara materijala, pruga državna granica – Botovo – Dugo Selo bit će zatvorena za promet između kolodvora Dugo Selo i Vrbovec od 8. do 10. siječnja 2020. od 12.00 do 14.40 sati. U tome razdoblju putnike će na relacijama Dugo Selo – Križevci i obratno, Dugo Selo – Vrbovec i obratno te Dugo Selo – Lepavina i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi prema rasporedu koji možete pogledati ovdje.

Izvor: hžinfra.hr