Dinamo i Slaven Belupo danas u Koprivnici

Nakon utakmica Hrvatskog nogometnog kupa pred nama su nova uzbuđenja u domaćem nogometnom prvenstvu. 

Danas se igraju dva susreta 10. kola Prve HNL. Petu uzastopnu pobjedu Dinamo će tražiti u Koprivnici kod Slaven Belupa. Na startu prvenstva, u prvom kolu Koprivničani su iznenadili Modre na Maksimiru i slavili s 2:0. 

Koprivničkim će igračima, osim izazova u dvoboju protiv Dinama, dodatni motiv biti i želja za dokazivanjem pred njihovim relativno novim trenerom, Zoranom Zekićem.

– Igrači Slavena Belupa iznimno su dobro reagirali na promjenu trenera. Osim toga, tu je i nekoliko novih igrača u svlačionici, u momčadi su napravili svojevrsnu doselekciju, izgledaju zaista dobro. Respektiramo sve ono što su dosad napravili, znamo da nam isto tako mogu puno toga zakomplicirati i u ovoj utakmici, ali naravno da je kvaliteta na našoj strani, da će se najviše toga nas pitati. Vjerujemo u našu momčad, u dobrom smo, pozitivnom tonu i nadamo se da ćemo takvi biti i u ovoj utakmici. Morat ćemo se pomučiti za pobjedu, ali imamo kvalitetu, znanje i energiju za to, dodao je Krznar.

Susret u Koprivnici se igra od 17 sati. Nakon toga od 19.05 na Šubićevcu se sastaju Šibenik i Osijek. Šibenčani igraju sjajno na domaćem terenu, ostvarili su sve tri pobjede uz čak 11 postignutih pogodaka. Momčad Nenada Bjelice nakon tri utakmice bez pobjede negativa niz prekinula je u prošlom kolu preokretom protiv Gorice.

im/radiokrizevci.hr

Izvor: hrt

Foto: Slaven Belupo/ facebook