Počela je škola stolnog tenisa koju je pokrenuo klub nakon 14 godina

Školu vodi licencirani trener Tonči Gregov sa velikim stolnoteniskim iskustvom koji će raditi da naši polaznici nauče što više o stolnom tenis te da steknu motoričke sposobnosti, kondiciju i da kroz stolni tenis poboljšaju memoriju i koncentraciju jer je stolni tenis sport koji u sebi ima trčanje na 100 m i igranje šaha.

Klub je svojim polaznicima osigurao rekete i loptice te za prvi put imamo djecu različite dobi koji imaju ponešto znanja iz stolnog tenisa i žele ga još poboljšati. Klub će pomagati svojim polaznicima da što bolje igraju stolni tenis, a u to će im pomoći trener Tonči koji će ih trenirati da kroz određeni period izrastaju u ozbiljne stolnotenisače i stolnotenisačice.

Klub i dalje provodi upise te možete doći svake subote u 18 h u Gimnazijsku dvoranu. Tamo Vas očekuju naši članovi koji će provoditi upise. Klub pazi na svoje članove i vrijednuje te smo ih počastili pizzama i Cedevitom, a idući tjedan očekuje ih novo iznenađenje.

Stolni tenis oživio je u Križevcima i nadamo se da će biti kroz naredni period biti masovan sport u našem gradu.

Dođite u dvoranu i vidite kako naši najmlađi sugrađani treniraju najzdraviji sport na svijetu. Svoju djecu možete upisati u terminima utorak 21-23 h ili subota i nedjelja 18-20 te putem e-adrese:[email protected] ili na kontakt broj 0911671370 (Tomislav Salopek)