Slavimo 3. rođendan portala Radija Križevci, a za najvjernije smo čitatelje pripremili prigodne poklone!

Ušli smo u jedan poseban tjedan! Ovo je tjedan kada naša redakcija slavi 3. rođendan portala Radija Križevci! Da, s Vama smo već 3 godine. Hvala vam što nas čitate, pratite, komentirate i sudjelujete u raznim interakcijama. Kada smo tog 19. rujna 2018. otvorili portal za javnost bilo je to bez velike buke. U medijski prostor našeg Prigorja nismo ušli s praskom već smo svoju prisutnost gradili postepeno. U protekle tri godine na našem portalu objavljeno je 22.000 tisuće članaka, od toga je između ostalog jedna trećina autorskih.
Htjeli smo biti nešto drugačiji i smatramo da smo u tome jednim dijelom i uspjeli, no sada, nakon 3 godine, kada smo upoznali naše čitatelje, jasnije vidimo i smjer u kojem trebamo ići – uz onaj kojim smo već krenuli.
Kroz tri godine našeg djelovanja trudili smo se biti što precizniji i pisati o temama bitnim za sve generacije našeg društva. Pratiti nas možete na našim društvenim mrežama, Facebooku, gdje postavljamo članke s portala, ali i na Instagramu gdje s vremena na vrijeme objavljujemo kojekakve zabavne sadržaje. Još jednom htjeli bismo vam zahvaliti na povjerenju koje nam dajete i svim informacijama, pričama i receptima koje nam šaljete! Zbog vas smo tu gdje jesmo i bit ćemo samo bolji! S obzirom na to kako ni jedan rođendan ne može proći bez slavlja, tako neće ni ovaj. Kao i protekle dvije godine, i ovog smo puta odlučili naše slavlje uveličati nagradnim igrama, a one najsretnije nagradit ćemo vrhunskim poklonima. Rođendan portala Radija Križevci s nama slave Zlatarna Valentino, Očni centar Visus, Križevački likovni krug i Auto Moto klub Križevci koji su u suradnji s nama odlučili proslaviti te nagraditi naše najvjernije čitatelje.
Sve što vi morate napraviti kako bi zaslužili titulu naših najvjernijih čitatelja i osvojili poklone je upisati nam u komentare zašto čitate portal Radija Križevci, koje su vam vijesti najzanimljivije te zašto baš vi zaslužujete titulu najčitatelja portala Radija Križevci.