Održana redovna godišnja Skupština Stolnoteniskog kluba Križevci

Jučer u multimedijskoj dvorani Gradske knjižnice Franjo Marković održana je redovna godišnja Skupština kluba gdje su članovi Skupštine raspravljali o bitni odlukama za klub.

Skupština je raspravljala i prihvatila izvješća o radu kluba, Izvršnog i Nadzornog odbora kluba, financijsko izvješće za 2020.g te financijski plan i plan rada za 2022.g.

Izvješće o radu kluba za 2020.g i plan rada kao i financijski plan članovima Skupštine prezentirao je predsjednik kluba Tomislav Salopek, a financijsko izvješće za 2020.g prezentirao je tajnik kluba Ivan Kranjec.

U ovoj još jednoj pandemijskoj godini klub je pokrenuo brojne aktivnosti kao što je gradska stolnoteniska liga ROBIN Križevci, Školu stolnog tenisa pod stručnim vodstvom trenera Tončija Gregova.

Na Skupštini došlo je do promjena u rukovodstvu kluba pa tako umjesto Mladena Tenodija u Izvršni odbor imenovan je Ernest Jurišić, a u Nadzorni odbor umjesto Ernesta Jurišića kao predsjednika Nadzornog odbora, novi predsjednik Nadzornog odbora je Mario Lacković.

Planovi kluba za 2022.g su ambiciozni te će pomoći da stolni tenis bude uz bok nogometu, rukometu i košarci kao najmasovniji sport u gradu.

STK KRIŽEVCI