Božo Barać, direktor Sajma: Održati će se 23. Obrtnički i gospodarski sajam u Križevcima

  1. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije održat će se u Križevcima od petka, 12. do nedjelje, 14. studenog. Potvrdio nam je to tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i direktor Sajma Božo Barać koji ističe da će sudjelovati 65 izlagača iz 10 susjednih i Šibensko-kninske županije te izlagači iz Mađarske i Slovenije.

-“Za održavanje Sajma dobili smo suglasnost od županijskog i križevačkog Stožera, dobili smo suglasnost i uvjete od Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i sve mjere koje su nam propisane ćemo ispuniti. Mogu reći da smo zadovoljni brojem izlagača, dio smo morali i odbiti zbog osiguravanja socijalne i fizičke distance. Pozivam sve sudionike sajma i posjetitelje da se pridržavaju propisanih mjera, poštuju distancu propisanu na otvorenom prostoru, ako bude gužva da imaju maske, a obvezali smo se prema HZJZ da izlagači imaju COVID potvrdu ili budu testirani” – rekao je direktor Sajma Božo Barać.

-“Zahvaljujem Koprivničko-križevačkoj županiji i Gradu Križevcima na angažmanu za održavanje sajma. Otkazane su popratne manifestacije u zatvorenom prostoru, a jedino će Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije u Maloj vijećnici Grada Križevaca potpisati sporazum o suradnji sa Obrtnom zbornicom Domžale. 

Pozivam sve  da podupru naše proizvođače kupovinom njihovih kvalitetnih autohtonih proizvoda. Mislim da će svi koji žele doznati što se proizvodi u malim radionicama  imati priliku za to u Križevcima u ova tri dana te vidjeti što nude naši obrtnici i OPG-i i treba im dati podršku. Uvjeren sam da će Križevčani  i ovoga puta pokazati da drže do ove manifestacije  za koju kažemo da je najveća sajamska manifestacija  ne samo u našoj županiji nego i na širem području oko naše županije” – dodao je direktor Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije Božo Barać uz poziv posjetiteljima da dođu i daju podršku izlagačima.  

S obzirom da će dio izlagača izlagati na Ulici J.J.Strossmayera, od petka u 8 sati do nedjelje do 16 sati bit će zatvoren promet od semafora do Ulice bana Jelačića.  

ji/radiokrizevci.hr