Kešer odustao od kandidature za predsjednika Županijskog SDP-a

Trenutni predsjednik Županijske organizacije SDP-a Koprivničko-križevačke županije Mladen Kešer osustao je od kandidature za funkciju na unutarstranačkim izborima koji su zakazani za 28. studenog. Pismo prenosimo u cijelosti

Ovih dana mnogobrojni mediji zvali su me da dadem izjavu o provođenju unutarstranačkih izbora u SDP-u Koprivničko-križevačke županije, odlučio sam ne davati izjave do danas, stoga vam šaljem kratko priopćenje.
Moja jedna utakmica na čelu SDP-a Koprivničko-križevačke županije je završila. Odlučio sam da neću istaknuti kandidaturu za predsjednika SDP-a KCKŽ-a.
Na čelu najjače stranke u županiji bio sam pune 4 godine i izvojevao velike pobjede na čelu SDP-a i to:
-europarlamentarne izbore -parlamentarne izbore

-predsjedničke izbore prvi i drugi izborni krug gdje je Zoran Milanović odnio premoćnu pobjedu


-lokalne izbore za županijsku skupštinu gdje smo SDP s 4 mandata odveli na 10. mjesto u županijskoj skupštini i time postali najjača pojedinačna politička stranka u županijskoj skupštini.


Na županijskim izborima zajedno sa svojim kolegicama i kolegama postigao sam odlučan rezultat i SDP-u je izmaklo mjesto župana za 700 glasova, što nije uspjelo ni jednom mojem prethodniku.
Zahvaljujem političkim strankama s kojima sam kao predsjednik SDP-a KC-KŽ surađivao i to HSLS, GLAS, HRVATSKI LABURISTI -STRANKA RADA.
Zahvaljujem se svim stranačkim prijateljima, predsjednicima općinskih i gradskih organizacija, članovima predsjedništva i županijskog odbora te načelnicima i gradonačelniku na svesrdnoj podršci koju su mi davali pune 4 godine!
Ona poznata izjava pokojnog predsjednika Ivice Račana: “Izbore možemo izgubiti, ali obraz ne!”
Novoizabranom predsjedniku ili predsjednici želim mnogo sreće i aktivnog političkog rada, te pobjede u svim predstojećim izbornim ciklusima.
Svoj rad u stranci temeljiti ću na pomoći općinskim i gradskim organizacijama, a političko djelovanje temeljit ću kao aktivni SDP-ov zastupnik u županijskoj skupštini KCKŽ na dobrobit svih građanki i građana županije i Hrvatske.”- izjavio je Mladen Kešer