Najnoviji singl Ivane Kindl, „Pusti Da Se Dogodi“, ostvario najviši novi ulaz na HR Top 40


Jedna od najboljih hrvatskih vokalistica, Ivana Kindl, u najnovijem singlu kroz prepoznatljiv glazbeni izričaj još jednom slušateljima otvora svoje srce. Ovoga puta svoje je emocije i razmišljanja oblikovala u stihove s porukom oblikovanom već u samom naslovu: „Pusti Da Se Dogodi“.

„’Pusti da se dogodi“ najbolja je parola o izlasku iz komfor zone i pronalasku vlastitog mira. Ovo mi je definitivno jedna od najdražih pjesama koju sam ikad snimila“, izjavila je Ivana te, potpuno otvoreno kao i uvijek, otkrila kako je nastao tekst prepun simbolike i podrške koji paralelno donosi utjehu, ali i veliku dozu optimizma i motivacije: „Pjesma je inspirirana razmišljanjem o životu i ljudima te ističe ono što je važno za rast osobnosti i unutarnje snage. Autobiografske crtice najbolje se ističu u refrenu koji poručuje kako je važno pronaći sebe i osvijestiti ljubav prema sebi, proći taj proces kako bi mogao kroz život kročiti bez frustracija i nezadovoljstva“.

Autorica teksta je sama Ivana Kindl, a glazbu supotpisuje s Alenom Križajem, producentom pjesme.

„Ako tražiš put ka sebi / Zamisli / Slušaj ovo srce što ti govori /
 Krik iz tebe neka se oslobodi / Pusti da se dogodi…“

„Sretna sam i ponosna što mi je nova pjesma najveći ulaz na Hr Top 40 i što je u kratkom vremenu tako dobro prihvaćena. Zahvaljujem svim radio postajama na podršci, osobito jer je pjesma vrlo osobna i nosi snažnu poruku, te se nadam se da će dugo ploviti radijskim eterom“, izjavila je Ivana Kindl povodom još jednog priznanja trajnosti njene glazbe i neosporne kvalitete vokalnog izričaja.

Universal Music Hrvatska