U četvrtak besplatno učlanjenje u knjižnicu

U povodu Dana narodnih knjižnica u Mjesecu hrvatske knjige Gradska knjižnica “Franjo Marković” organizira u četvrtak, 11. studenog akciju besplatnog učlanjenja građana u knjižnicu.

-“Građani imaju priliku učlaniti se besplatno u naše radno vrijeme, obnoviti ili uzeti potpuno novu članarinu za korištenje naših usluga. Želimo da nam se što više ljudi učlani, da imamo što više korisnika i da se naša knjižnica što više koristi. Nabavljamo puno novih naslova, upravo je u tijeku Interliber i popunit ćemo još naš fond novim naslovima
zahvaljujući sredstvima Ministarstva kulture, Grada Križevaca i Koprivničko-križevačke županije. Pokušavamo omogućiti našim korisnicima da dođu do željene knjige i željene građe.


Sudionici smo poteškoća u ovo vrijeme epidemije kada smo izolirani i manje se družimo i ovo je prilika da se posvetimo možda više knjizi, čitamo i na taj način popunjavamo svoje vrijeme, ali se i obrazujemo. Knjige moraju biti na usluzi korisnicima.
Učlaniti se mogu svi, od beba do umirovljenika. Učlanjenje će biti i online od 8 do 16 sati u radno vrijeme knjižnice što će biti objavljeno na web stranici knjižnice” – napominje ravnateljica Marjana Janeš Žulj.

ji/radiokrizevci.hr