Večeras na frekvenciji 96,6- 500-ta emisija ”Blues za vas”

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci,odnosno putem neta slušajte nas na http://www.radiokrizevci.hr  i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je sa Vama u eteru punih 11. godina.  

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole  samo dobru glazbu. 

Ovaj utorak 7. prosinca na redu je ta … ludilo brojka 500. emisija ”Blues za vas” i osobno, nadam se …da se veselite našim sastancima i druženju utorkom na valovima radija Križevci na frekvenciji 96,6 MHz, a osobito sada,  kada sam ponovo u eteru!

Večerašnja 500.emisija ”Blues za vas” zapravo je čista blues rasturačina, pravi rock n’ blues tulum i drago mi je da ćete biti s nama! 

Kao što znate i kao što sam najavljivao u 500.emisiji ”Blues za vas ” dobro ćemo vas prodrmati …moj gost Dubravko Vrcelj – Meri , koji ima dvije trećine emisije a uvod i kraj pripadaju meni. 

Večeras samo za vas u jubilarnoj 500. emisiji ”Blues za vas ” nastupaju: MOUNTAIN, SAMANTHA FISH, ALLY VENABLE, ZOOM with SHAWN KELLERMAN. 

Potom Meri vam nudi sljedeće izvođače : ROADHOUSE AND FRIENDS, TAB BENOIT, CW AYON , ERIC JOHANSON, LAYLA ZOE, THE BLUESBONES, ERIC STECKEL, SAVOY BROWN, BLACK STONE CHERRY, PEER GYNT, MILLER BROTHERS BLUES BAND i GEORGE THOROGOODa.

 U zadnjoj rubrici emisije nudim vam da čujete sljedeće izvođače…CHRIS ‘BADNEWS’ BARNES sa pjesmom ”Kettle Black” a onda ide ”šala mala”,  koja to… zapravo i nije… naime, Meri voli dupliće i stoga sam odlučio pustiti  jednu pjesmu, zapravo njihov singl, kojim su DEEP PURPLE najavili svoj novi studijski album … da: ekipa Gillan, Glover, Paice, Morrse i Don Airey.. imaju novi studijski album ”Turning To Crime Out”, kojeg je  26.studenog objavila izdavačka kuća earMusic, dok je ovaj singl vani od 17. studenog ….. a potom na samom kraju ide .. ono…. ”double trouble”  čista ekskluziva jer pred nama je glazbeni uradak nazvan ”Jam in the Room” koji službeno izlazi za tri dana… znači 10.tog prosinca preko Nota Bene Records  a album potpisuju izvrsni BOSAK & SECOND HAND BAND.

I stoga, ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija ”Blues za vas”, koju uređuje i vodi  Mladen Lončar – Mike. 

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi ”Blues za vas”možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na http://www.radiokrizevci.hr 

Više saznajte na : http://www.facebook.com/Blues4URadioshow 

A srijedom od 18.00 sati emisiju ”Blues za vas” možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini. Link :https://openradio.app/station/radio-plus-posusje-lefj97a4 

Sljedeći ponedjeljak od 22.00 sati ”Blues za vas” reemitira se i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu. 

Link:https://onlineradiobox.com/hr/92fm/?lang=en ili https://www.radio.net/s/radio92fm 

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak! 

Bok i čujemo se!

Mladen Lončar – Mike