Dođite na „Filmsko jutro“ u Društveno kulturni centar u Sv. Petar Orehovec

Za sve malene filmoljupce, imamo odlične vijesti, jer se u Društveno kulturnome centru u Svetom Petru Orehovcu održava „Filmsko jutro“.

Ovog puta je na repertoaru animirani film za djecu „Riverdance-animirana pustolovina“. Uz sve obveze u školi, zadaće i ispite, ovo je prilika za opuštanje, uz prekrasni crtić.

Dođite 22. siječnja, u subotu, s početkom u 10.00 sati.

Ulaz je slobodan, uz obvezno pridržavanje svih epidemioloških mjera. Molimo da dolazak Vašeg djeteta najavite na e-mail adresu: [email protected]

Filmsko jutro“ sufinancirano je sredstvima Europskog socijalnog fonda, unutar projekta „Kuća ideja – prostor zajedništva“, a čiji je nositelj Kulturno umjetničko društvo Prigorec Sveti Petar Orehovec. Ciljevi projekta su formiranje kulturnog centra u Općini Sv. Petar Orehovec, osmišljavanje kulturnih programa koji će se odvijati u centru u koordinaciji partnerskih udruga te stvaranje modela sudioničkog upravljanja u suradnji općine i udruga.

Partneri na projektu su Povijesno društvo Sveti Petar Orehovec, Općina Sveti Petar Orehovec, Likovna udruga Prigorje Art, Vatrogasna zajednica općine, Udruga uzgajivača konja Hrvatski toplokrvnjak i Udruga vinogradara i vinara “Sveti Vinko”.

Sadržaj ovog poziva isključiva je odgovornost KUD-a Prigorec.