Udruga HERA traži volontere

Iz Udruge HERA Križevci pozivaju sve zainteresirane osobe da se prijave na volontiranje za rad na SOS telefonu s ciljem pružanja pomoći ženama žrtvama nasilja i žrtvama obiteljskog nasilja u organizaciji udruge “HERA“ Križevci.

Za volontere/ke organizirati će se besplatni edukacijski program kako bi stekli/e znanja o principima rada na SOS telefonu, reagiranje u kriznim situacijama i dužnosti rada volontera/ki u pružanju usluga. 

Edukacija će se održavati kroz tri modula. Radionice će voditi stručna osoba educirana za savjetovanje i pružanje pomoći i podrške s dugogodišnjim iskustvom rada na SOS liniji.

Volonteri/ke koji/e završe edukaciju volontirati će na SOS telefonu u prisustvu stručne osobe (mentora/ice) dok ne budu osnaženi/e za samostalno dežurstvo.

Tko se može prijaviti:

• punoljetne osobe

• motivirane za pomoć drugima

• razvijene komunikacijske i socijalne vještine

• odgovornost i ozbiljnost

• pokazan interes za radom s osobama svih životnih dobi i socijalnih statusa

Kako se prijaviti:

Pisanu prijavu poslati putem e-maila: [email protected] ili poštom na adresu: I.Z.Dijankovečkog 18, 48260 Kiževci.

Pismena prijava treba sadržavati:

• životopis i

• motivacijsko pismo koje sadrži opis dosadašnjeg iskustva, vještina i znanja, kao i motivaciju za volontiranje na SOS liniji.

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte na telefon: 048/ 271- 335

ili mail: [email protected]

Javni poziv objavljuje se u sklopu projekta „NISI SAMA-unaprjeđenje usluga osnaživanja i savjetovanja žrtava obiteljskog nasilja” koji provodi ”HERA” Križevci u partnerstvu sa Centrom za socijalnu skrb Križevci i Gradom Križevci. Projekt je financiran sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

HERA Križevci