Karla Senko i Tomislav Gajski pomeli konkurenciju na turniru u šahu i pikadu u Društveno kulturnom centru

Turnir u šahu i pikadu koji se održao jučer, 25. veljače, okupio je u Društveno kulturnom centru u Svetom Petru Orehovcu sve one koji vole sport, natjecanja i druženja. 

Dobro raspoloženi šahisti prezentirali su svoje šahovsko umijeće i strategiju, dok su drugi briljirali na pikadu pokazavši koliko imaju mirnu ruku i precizno oko. 

Pobjednik šahovskog turnira je Tomislav Gajski, dok je u pikadu pobijedila Karla Senko. Pobjednicima, ali i drugim sudionicima turnira, dodijeljene su zahvalnice, a svi su bili složni oko jednog, a to je da ovakvih događanja treba još više u manjim sredinama.

 „Turnir u šahu i pikadu“ sufinancirani su sredstvima Europskog socijalnog fonda, unutar projekta „Kuća ideja – prostor zajedništva“ čiji je nositelj Kulturno umjetničko društvo Prigorec Sveti Petar Orehovec. Partneri na projektu su Općina Sveti Petar Orehovec, Povijesno društvo Sv. Petar Orehovec, Likovna udruga Prigorje Art, Vatrogasna zajednica općine, Udruga uzgajivača konja Hrvatski toplokrvnjak i Udruga vinogradara i vinara “Sveti Vinko”. 

Dolasci na ovakva događanja, u potpunosti su besplatni i otvoreni za zainteresiranu javnost.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost KUD-a Prigorec.