Petar Grašo s pjesmom “Jel’ ti reka ‘ko” osvojio je Cesaricu

Uzbudljivo finale dodjele nagrade Cesarica večeras u City Plazi Zagreb! Petar Grašo s pjesmom „Jel’ ti reka ‘ko“ osvojio je Cesaricu za Hit godine!, javlja glazba.hr.

Autori pjesme su Tonči Huljić, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo, a bračni par Huljić osvojio je večeras i nagradu za Hit autore. Osim pobjedničke pjesme, u finalu su imali još dvije pjesme – „Tvoja i gotovo“ koju izvodi Lorena i „Inamorana“ koju izvode Tonči & Madre Badessa ft. Petar Grašo. 

Osim Tončija i Vjekoslave Huljić, nagradu za Hit autora večeras je osvojio i Branimir Mihaljević koji je također u 2021. imao 3 pjesme u finalu – „Tick-Tock“ koju izvodi Albina i dvije pjesme Željka Bebeka – „Kupit ću nam sat“ i „Kćeri moja“. Pjesma „Kupit ću nam sat“ Željka Bebeka osvojila je večeras i nagradu Cesarica za Zabavni hit, a Albinina „Tick-Tock“ Cesaricu za Internet hit.

Matija Cvek je s pjesmom „Ptice“ osvojio Cesaricu za Radijski hit, Silente s pjesmom „Poljubi me za kraj“ ponio je kući statuu Cesarice za Rock hit, a „Inamorana“ Tončija Huljića, Madre Badesse i Petra Graše – Cesaricu za Pop hit.

Izvor: Unison – Hrvatski glazbeni savez , Foto: Matej Grgić