Prijavite se na Križevci Dance Cup 2022. i u punom zamahu proljeća uživajte u plesu

Plesni centar “Ritam” uz pokroviteljstvo Grada Križevaca i Turističke zajednice Grada Križevaca i ove godine organizira plesni festival “Križevci Dance Cup”. Plesni festival će se održati u subotu, 23. travnja 2022. godine s početkom već od 09:00 sati s najmanjim plesačima, a svečani dio započet će nešto kasnije.

Sportska dvorana OŠ Ljudevita Modeca bit će prepuna plesača i odličnih plesnih koraka, a plesni festival podijeljen je po starosnim kategorijama pa će tako moći nastupiti oni najmanji od tri do pet godina, mini od šest do devet godina, djeca od 10 do 12 godina, juniori od 13 do 15 godina, seniori od 16 do 30 godina te seniori od 31 godinu pa nadalje.

Ples je lijek za sve, smanjuje umor, podiže raspoloženje i čini vas opuštenijima. Prijaviti se mogu svi pojedinci,vrtićke i školske grupe, udruge i klubovi koji žele sudjelovati na festivalu.

Prijave se primaju putem e-maila [email protected] ili putem telefona na 091 500 2571. Ovo natjecanje idealno je za sve dobi i uzraste. Budite dio ove predivne plesne priče i zabavite se!

U punom zamahu proljeća uživajte u plesu i naučite nešto novo!

šv/radiokrizevci.hr

Foto: Plesni centar Ritam